Ondova dzungla 2016

Co jsme vypěstovali v roce 2016
Jahodove_pyre
Stálý člen
Reputace: 229
Obrázky: 0

Re: Ondova dzungla 2016

Příspěvekod Jahodove_pyre » 02 srp 2016 15:51

Olala, tak Haba bonda je skutečně masivní plodivka - co do počtu, i velikosti samotných plodů. Ale přiznám se, že mě by asi nejvíc zajímal devils tongue. To bude letos tak moje maximální kategorie palu, co zvládnu. Budeš mít případně k dispozici nějaký semena na výměnu ?
Držím palce !! našlápnutý to máš monstrozně
Always hard way

ondo
Stálý člen
Reputace: 220

Příspěvekod ondo » 02 srp 2016 17:02

Ten Devil spolu s Bondou su zatial najviac obsypane, takze co sa tyka vynosnosti, urcite tieto dve:) Jasne, semien bude kopu ale nerucim za to, ze budu ciste, mam v skleniku skoro 15 druhov, tak je mozne, ze budu s niecim smrncnute:P
No ja som dal minulu sezonu celu Dorset Naga a neskutocne krce v bruchu:D Tento raz pripravim poriadny mastny zaklad do brucha:D

Zrzek
Stálý člen
Reputace: 826

Příspěvekod Zrzek » 02 srp 2016 18:21

Devils tongue white mám taky a již okoštované. Loni jsem vyzkoušel Habu od Beryho a devils tongue ma na začátku chuť podobnou, palu (cca.400K) sebát nemusíš. Já jsem čekal, že mě to upálí, ale opak byl pravdou, bylo dosti silné,ale stále snesitelné a po chvíli příjemné. Za mě určitě doporučuji :foods:

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 02 srp 2016 18:32

ondo píše:Par dni som nebol pri skleniku a dnes ma tu cakalo mile prekvapenie ;) Zlava nejake tie biele habanera, peito de moca, tsm yellow, giganticky plod haba bonda a devil's tongue white...dnes a zajtra by som vsetky chcel vyskusat, tak drzte palce :D
33150

A este jednu pastvu pre oci, Haba Bonda...nieje to dobre vidiet ale vsade na rastline, hlave hore zacina kopec dalsich malych plodov :3
33151
Máš to moc pěkný chlape. Od vložení tvého příspěvku uteklo cca 5 hodin tak co už jsi nějaký ty papričky schrumkal ????? :angry1:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

ondo
Stálý člen

Příspěvekod ondo » 02 srp 2016 20:20

Zatial som dal dve biele habanera a bracho tiez jedno okostoval:P...Neviem ako opisat chut ale bola dobra a hlavne vyrazne aroma, ktore zacitila aj mamka co stala dva metre odomna;D Palivost bola tak akurat, nic extra, stipalo to hlavne vpredu na jazyku, nikde inde...nakonci som do seba este pre istotu hodil jeden maly jogurt lebo som uz daco zacitil v bruchu :D
A tie silnejsie mordy som si nechal na inokedy...dnes v noci idem fotit do prirody a predtym som si spomenul na hlasku z pulp fiction "tvoje prdel zazije stredovek" :DDD a nechcel som aby to tak dopadlo niekde uptrostred lesa:DD

ondo
Stálý člen

Příspěvekod ondo » 03 srp 2016 19:06

A mam to zasebou....uspesne som zjedol zatial moju najstiplavejsiu papriku - TSM Yellow...
Asi pol hodku predtym som zjedol kus slaniny a kadeco mastne nech mam aspon trochu zaklad do zaludka, pripravil som si pol litra mlieka a maly jogurt...hned ako som prekrojil prekrojil papriku tak som sa zlakol ked som uvidel same kvapky oleja...asi po 10 min. odhodlania som jednu polku do seba hodil, po chvili ostra palivost hlavne vzadu v krku a v predu na jazyku ale dalo sa to prezit...cca po 15 minutach ked palivost skoro odisla som si asi musel dokazat aky som jebnuty a hodil som do seba aj druhu polku...ale pani, to uz bol extrem:DD Nevedel som na mieste obsediet, prechadzal som sa po altanku hore dole, utieral sa jak divy, vysmrkal som polku hajzlaku a vzdy ked som si odplul tak ma huba palila este viac...ALEEE, to hlavne - mal som pred sebou pohar mlieka a ani raz som sa nenapil, takze to pokladam za uspesnu kostovku a prekonanie sameho seba:D
Teraz ako to pisem, tak stale sedim s bolestou v bruchu, dojedam druhy jogurt a dufam, ze to nezacne bolet este viac :D

Jedna fotka ako to vyzeralo nazaciatku...
33186

A behind the scenes pocas sebatryznenia :D :D :D
33187

lobo
Stálý člen
Reputace: 2160

Příspěvekod lobo » 03 srp 2016 19:18

Skvělá práce. Gratulace !!! Vítej v extrémním klubu milovníků OSTRÉHO jídla záměrně píši ostrého nikoliv pálivého. :tiphat:

Držim palce se žaludkem.

Já říkám že v tý hubě se to vždycky dá nějak ustát i kdyby sis tam narval 10 morug najednou ale jak začně bolet břicho ne li rovnou křeče tak je to konečná. pokud budeš nakonec hasit žaludek mlékem tak doporučuji pak být několik hodin na blízku WC rozhodně nechodit mimo :-D

ondo
Stálý člen

Příspěvekod ondo » 03 srp 2016 19:35

Vitaam!;D Jo jo, to je presne to coho sa najviac obavam...po minulorocnej skusenosti ked som prvy krat jedol cele habanero a cca po 15 minutach som si spomenul, ze som ho zjedol nalacno a prisli neskutocne krce v bruchu ked som sa zvijal na zemi a kamarat mi nosil jogurty:D
Co je najlepsie predtym zjest, co mam zjest pol kila slaniny a pol kila jogurtu?:D...Preto stale nechapem ako na tych sutaziach mozu zjest XY extremnych paprik a preziju to...ci to idu hned potom vygrcat?:D

Zpět na „Co jsme vypěstovali v roce 2016“