Tož po 10ti dnech zase menší UP toho jak se mi daří.
Vzhledem k tomu, že posledních 10 dní toho sluníčka moc nebylo jsem na zahradě moc nepobyl a ani se moc nevěnoval rostlinám, jednou za tři dny na rychlou kontrolu a zase pryč takže jsem si ani nestihl mco všimnout že se holkám vlastně docela dobře daří i přes nepřízeň počasí. Myslím že můj cíl 1500 plodů na konci sezony je ted hodně reálný no ale nepředbíhejme. Všechny rostliny mají dostatek plodů a věřím že většina stihne dozrát včas.
Tohle mělo být Bishops Crown ale je to nějakej mutant, každopádně nádherný Baccatum, takhle obsypaný mám obě rostliny
A tady už je doopravdický Bishop tak jak by měl vypadat, přežil přímé přesazení z foliovníku do volné půdy a po 14ti dnech plodí tak snad to stihne dozrát
Bhut Orange Copenhagen - tahle odrůda je por mě velkej objev a je to opravdu TOP malé keříky ale hromady velkých plodů, první už chytají barvu
Naraja Picante - také ověšená plody a také obě dvě rostliny co mám, včera jsem koštoval tuhle odrůdu a je to opravdu chutovka je to takové silnější Fatalii Yellow ale řekl bych možná že chutnější
7Pot White - nasazeno mraky plodů
První plody JPGS Mutant začínají chytat barvu
dozrávající Naganero Tripple nakonec