Zdravim Mate niekto skusenost s bielym habanerom ? Ak ano, tak aku maju mat farbu, maju ju mat naozaj taku kremovo bielu alebo skor taku jemne do zlta ?
Jedno co sa mi zdalo, ze je uz dozrete, tak som akurat schrumal a musim povedat, ze som sa prinom pekne zapotil
Neviem co budem robit pri tomto, toho sa fakt zatial este bojim
A zaroven pridavam take mensie porovnanie ako brutalne to v skleniku rastie, rozdiel je presne 1 mesiac...uz teraz je problem tadial prejst :X
OMFG! aspiruješ , alespoň u mě , na největšího kolchozníka ! slušnej počin!. Btw dole vidím něco fialovýho / okrasnýho? proč ti někde nezkrášluje outdor ?:)
Diik, cenim si to A celkom som sa pobavil na slove kolchoznik, to som pocul prvy krat To fialove dole je Filius Blue...chcel som ju dat niekde pred vchod do domu ale najprv nejak moc nerastla, zhadzovala kvety, tak som ju hodil do sklenika nech sa spamata
Par dni som nebol pri skleniku a dnes ma tu cakalo mile prekvapenie Zlava nejake tie biele habanera, peito de moca, tsm yellow, giganticky plod haba bonda a devil's tongue white...dnes a zajtra by som vsetky chcel vyskusat, tak drzte palce
A este jednu pastvu pre oci, Haba Bonda...nieje to dobre vidiet ale vsade na rastline, hlave hore zacina kopec dalsich malych plodov :3