chilli kam se podíváš
Re: chilli kam se podíváš
Dnešní teploty ve foliáku se vyšplhaly na 37stupňů. Hned je znát spotřeba vody u rostlinek v kýbli. Raději jsem je ještě zalil i když jsem je zaléval ráno... Chtěl jsem udělat pár fotek, ale bohužel kombinace lahváče se sluníčkem byla pro mě zničující
tak jsem natočil alespoň video
řeknu to takhle občas tam melu pičusoviny, ale když se nad tím povznesete tak alespoň uvidíte můj pěst
no moderátor ze mě nebude a kameraman s fotákem asi taky ne
+ kvalita je hrozná
https://www.youtube.com/watch?v=EecrnjQ ... e=youtu.be
Máš úplně luxusní obrovský rostliny, ale počítej s tím že budeš muset půlku rostlin za pár týdnů vyndat ven ale s tím určitě počítáš . Fakt pecka rostliny
- franco
- Stálý člen
- Reputace: 134
- Obrázky: 0
No ja som zvedavý, ako vojdeš do toho fóliáku za mesiac alebo dva. 
no tak jestli to poroste tak rychle jako doposud tak bych se mohl za 2 měsíce procházet pod korunama mezi stonky a trhat plody jak z jabloně
no ještě mám menší eso v rukávě
chci natáhnout tu zelenou krycí tkanínu na 5-6 sloupků a udělat jen střechu pod, kterou si budou moc hovět vyvrženci z foliáku. škoda že nemám fotky co jsme zbudovali kámošovi ze 7 m sušáku na prádlo co má na dvoře
jeho babičku to málem položilo
foto někdy dodám ..
- franco
- Stálý člen
- Reputace: 134
Tú prechádzku by som bral aj ja, oberať plody ako zo stromufreebio píše:no tak jestli to poroste tak rychle jako doposud tak bych se mohl za 2 měsíce procházet pod korunama mezi stonky a trhat plody jak z jabloněno ještě mám menší eso v rukávě
chci natáhnout tu zelenou krycí tkanínu na 5-6 sloupků a udělat jen střechu pod, kterou si budou moc hovět vyvrženci z foliáku. škoda že nemám fotky co jsme zbudovali kámošovi ze 7 m sušáku na prádlo co má na dvoře
jeho babičku to málem položilo
foto někdy dodám ..
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Fajn video a obrovská škála druhů. Jen mě zaujaly ty kelímky , který tam necháváš jako jako jmenovky a říkám si kdyby Ti do nich foukl vítr, nebo nějakej škodič je pomíchal.......Celkově bomba a taky jsem si všiml, jako u mnohých kolegů, že rostliny v nádobách rostou zjevně líp než v zemi. Vzhledem k mým podmínkám povzbudivá zpráva.Ať se Ti daří.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
díky za pochvalu ... ty kelímky jsou 1-2cm v zemi a je v nich hlína a kamínky. Když pustím proud vody z hadice tak drží jak přilepený.nikdo mi je snad nepomíchá
jen jsem přemýšlel nad zlodějema a smažkama aby to nelouply a pak to tu neprodávali vietnamci v zeleninách
past na medvědy bohužel zůstane u babičky
prejj se to nesmí dát ani na svým pozemku. tak nevím teda kde
Zkusím to trošku vychytrale. chci udělat ceduli u vchodu do foliáku že je to podle zákona(nějaký paragrafy+klikyháky) označený jako zelenina očetřená silnýmm chemickým prostředkem a něco v tom smyslu že se smí sklízet až měsíc po posledním postřiku
nějaký blábol že to ohrožuje lidský organismus,způsobuje to dávení a ohrožuje těhotné ženy....
jinak to nebude nádobou že to tak dobře roste, ale vzdušným substrátem. minulej rok jsem měl brown bhutlah v zemi kde jsem dal čistě substrát. oproti ostatním rostlinkám byl hoodně napřed a hlína kolem něj se nemusela provzdušnovat motyčkou...
ještě dodám k těm kelímků, že když se naplní vodou tak odkapou zhruba za 4hodiny... taková malá závlaha
jo ještě k tomu videu.možná na některých kýblech je větší ,,S,, takhle jsem označil rostliny co dostaly myrhozu...