Je zhruba 5 měsíců od výsevu a první plody nesměle vykukují. Zatím je to pár papriček, ale mnoho rostlin je plný rozkvětlých květů. Za 14 dní to bude mnohem veselejší...
bhut jolokia orange
Peito de moca
Ts Tonque nebo jak se to píše
habanero neon
numex suave orange
Na konci foliáku už se začíná dělat dobrá džungle Hoštické guáno je pěkně nakoplo meněí progres -
foceno 21.5.2016 na zbytku fotek je datum zobrazen ...
zdar borci potřeboval bych radu od někoho kdo pěstoval Jamaican Squash ... Jde mi o to že mám min. 30 čerstvých plodů na kytce a ta tvoří až moc hustý keřík viz. první fotka. Nemám ji nějak prostříhat ? No a ještě se zeptám na tu druhou fotku. To asi moc běžné není ne? Šlo by to vypěstovat příští rok znovu? díky za rady
maraba
ted si nevzpomenu
brown bhutlah
Dovolená mi začala tak jsem pořídil menší zátiší pro pár květináčů + částečnou ochranu proti psu... Měl jsem štěstí a ani moc peněz mě to nestálo.V obi jsem koupil dvě stavební latě po 40kč, které jsem si nechal rozpůlit. Našel jsem sítovinu na stínění foliáků 1,5x5m za 299,- ,ale pak jsem si všimnul že jedna měla potrhaný obal a zlevněná na 149,- tak jsem to risknul a je ok + jsem přidal 1 díl sítoviny ze svých zásob zítra konečně udělám jen 3 řady kýblů ve foliáku jinak cross se povedl. Nic neodpadlo a dělá se pomalu paprička
vectura yellow
díky, no snažím se. Co jsem si nadrobil musím taky sníst skoro všechny keříky jsou obsypaný začínajícími plody a spousty květů, ale největší radost mi dělají big black mama, pink tiger a Tsm yellow. Jsem zvědavej na tu BBmama mám 2 rostliny tak snad vyrostou pořádný mordy...
Zdravím, je to už 15 dní co jsem přidával první video. Od té doby se toho hodně změnilo a včera mi to nedalo a natočil jsem menší update (aspoň v zimě budu mít vzpomínku ). Doporučuji si dát na youtube nejlepší kvalitu 720p... i tak půjde prdlačku vidět https://www.youtube.com/watch?v=_rpeAPQSl0s