Palce hore!
LOBO balkon 2016
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
- Obrázky: 0
Re: LOBO balkon 2016
Ten Brainstrain je parádní!
Palce hore!
Palce hore!
Kolego, velká paráda. Fakt super.
Pekne, je videt ze cim driv se zacne klicit, tim driv se objevi prvni plody, pokud tedy clovek ma dostatecne vybaveni a zkusenosti. Tak at se dari! 
Tak to je pecka! U me zatim jednotky plodu na annunkach, ale tohle je super
Pánové díky za slova chvály ale zase takový úspěch to není. Jelikož jsem tyhle dvě odrůdy klíčil loni v létě a zamýšlel sklizen již v zimě. To se ale nezadařilo i když obě dvě rostliny kvetly celou zimu tak plody přišli na řadu až koncem Března do té doby jsem zametl stovky opadaných květů. Takže je to spíš takové zadosti učinění a potvrzení toho že donutit plodit takto náročné odrůdy v zime za oknem je dosti obtížné 
Tak jsem si nějak z nostalgie
pouštěl svoje chillividea a tohle mě nadchlo úplně nejvíc. Jestli chcete vidět jak velký monstrum Jolokie Vám může ve foilovníku vyrůst tak neváhejte a podívejte se zde : https://www.youtube.com/watch?v=g50wzuoEye4
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
To bylo proste monstrum ty provazky jsou tam z jakyho duvodu lobo ?
Ty provázky držely ty větve, jednak aby se nelamali a taky jsem tímto způsobem ty větve zvedal nahoru aby se tam dalo aspon chodit ale i tak měla ta rostlina 160cm na sirku.Vasjis píše:To bylo proste monstrum ty provazky jsou tam z jakyho duvodu lobo ?