Martinuv balkon 2016
Re: Martinuv balkon 2016
8cm? ne náhodou 80cm?
Hm.. Než jsem napsal svůj příspěvek, tak jsem i nad tím chvíli přemýšlel.. Ale plody 8 čísel? Annumky rostou rychle.. ale až tak rychle?
Myslel jsem plodyKendy píše:8cm? ne náhodou 80cm?

Plody? Tak to jsem v šoku. Ty máš plody na rostlinách letos pěstovaných ze semínka? 8cm plody? Tak to je opravdu pěkné.MartinS píše:Myslel jsem plodyKendy píše:8cm? ne náhodou 80cm?
JJ kliceno v pulce Unora. Strihal jsem prvni kvety veprostred kdyz se kytka vetvi a pak na prvnich rozvetvenich, pak uz jsem nechal zit kere svym zivotem. Predpest pod LED pasky 6000K
Na strankach 3-5 je videt progress v breznu az dubnu. Rostou jako blazen.
23.3. - 12.4. je videt nejvetsi pokrok kdyz mrknes na fotky.
Na strankach 3-5 je videt progress v breznu az dubnu. Rostou jako blazen.
23.3. - 12.4. je videt nejvetsi pokrok kdyz mrknes na fotky.
Hezké.. Moc hezké...
Mě už kvetou taky dlouho.. Nejdřív jsem květy vyštipoval, pak už toho bylo moc, ale kytky mi ty květy shazují sami.
Teď, když už jsou venku, tak předpokládám, že nasazené květy shodí všechny velmi rychle a už další nějakou dobu nenasadí. Přece jenom je venku nižší teplota (zvlášť v noci), než měli doma za oknem.
Mě už kvetou taky dlouho.. Nejdřív jsem květy vyštipoval, pak už toho bylo moc, ale kytky mi ty květy shazují sami.
Teď, když už jsou venku, tak předpokládám, že nasazené květy shodí všechny velmi rychle a už další nějakou dobu nenasadí. Přece jenom je venku nižší teplota (zvlášť v noci), než měli doma za oknem.