Bullets 2016
Re: Bullets 2016
Koukni do mé loňské galerie, tam mám své perly. Nebyla to žádná obří rostlina.
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0
Koukal jsem a celé album je úžasné
mám 2 rostlinky tak na balkoně ji normálně dám do 6,5l květináče ale k našim na barák ji dávat nebudu abych ušetřil místo pro jinou
a prdnu jí do truhlíku. Aby jí nebylo smutno přidám jí z každé strany kamarádky Royal Black. Takže seznamy na balkon i k našim už mám teďka jen počkat na zmrzlíky a tradá ven 

Album je normální, ale děkuji za chválu. Trošku mě štve, že tady nemohu použít sudy... těch mám tady zatím nedostatek. Třeba za rok, protože jsou parádní na úsporu místa.
-
- Stálý člen
Hlásím že už mám připravené květináče jak na náš balkon tak i na hostování u našich. Trošku jsem nakonec ještě proházel sestavy ale doufám že jsem zvolil dobře. Jinak musím smutně konstatovat že při dnešní zálivce jsem si všiml záludného napadení nepřítelem v podobě mšic. Zasaženy jsou oba Aji Lemon Dropy takže jsme ve válce a hned zítra učiním příslušná opatření k likvidaci nepřátel! Fotodokumentaci dvou týdenního progresu přiložím ráno a nakonec mi nezbývá než popřát všem dobré počasí aby mohly rostlinky zaujmout své postavení 

-
- Stálý člen
Po dvou týdnech opět update kde ukáži jak se rostlinky změnily 

Assam

Bolivian Rainbow

Cayenne Yellow

Thai Orange

Jalapeno Maylon

Ring of Fire

Pimientos de Padron

Tabasco

Mix - Aji Lemon Drop, Cayenne Red a Black Pearl

Assam
Bolivian Rainbow
Cayenne Yellow
Thai Orange
Jalapeno Maylon
Ring of Fire
Pimientos de Padron
Tabasco
Mix - Aji Lemon Drop, Cayenne Red a Black Pearl
Parada. Ty velke kvetinace jim svedci
-
- Stálý člen
Děkuji! Včera jsem přesadil rostlinky co jsem měl v 0,5l kelímcích do finálních cca.6l květináčů a dneska je vezu našim na baráček. Držte palce ať transport všichni zvládnem bez úhony. Odpoledne musím ještě přesadit Fatalii a Aji do cca 16l květináčů a kdyžtak přidám večer foto z nového stanoviště