Ono záleží i na tom, jak jsou rostliny velké.. Jak rychle rostou. Ono se asi nedá přesně říct, že za 6 týdnů je to hnojivo vyčerpané.
Pár týdnů po přesazení bych počkal.. Ale jestli se ti zdá, že rostliny jsou velké a rychle rostou, tak zkus přihnojit. Radši opatrně. Slabší roztok, třeba polovinu proti doporučenému. Když to kytkám nic neudělá (žádné kroucení listů), tak příště zkus silnější.
Bullets 2016
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0
Re: Bullets 2016
Rostliny mají cca 40-50cm a jelikož na ně koukám každý den tak nevím jestli rostou rychle
spíš se mi zdá že jsou stejné jen se vrhly na pupeny...

Tak to zkus. Dej jim slabší roztok a uvidíš jak se na to budou tvářit. Bych se toho nebál.
Já ty svoje už přihnojoval. Dával jsem je ven 1.5., nicméně do loňského substrátu obohaceného o granulovaný koňský hnůj.
Hrozně se vrhly do kvetení a květy neshazují, ale opravdu nasazují na plody. Tak jsem jim minulý týden dal napít slabšího roztoku hoštického tekutého. Doufal jsem, že je dusík v hnojivu přiměje přehodnotit situaci s nasazováním na plody. Ne že by to moc pomohlo. Každá kytky má hromadu plodů, ale nepřehnojil jsem. Příští týden dostanou další.
Já ty svoje už přihnojoval. Dával jsem je ven 1.5., nicméně do loňského substrátu obohaceného o granulovaný koňský hnůj.
Hrozně se vrhly do kvetení a květy neshazují, ale opravdu nasazují na plody. Tak jsem jim minulý týden dal napít slabšího roztoku hoštického tekutého. Doufal jsem, že je dusík v hnojivu přiměje přehodnotit situaci s nasazováním na plody. Ne že by to moc pomohlo. Každá kytky má hromadu plodů, ale nepřehnojil jsem. Příští týden dostanou další.
Zatim je pro kytky idealni pocasi. Nejsou ta umorna vedra, takze se kvety drzej pomerne.
Co se tyce hnojeni, ja letos hnojim zatim pouze pomoci Hesi(TNT Complex+Power Zyme) a Bioblizz(Bio Bloom) + linohumat a trochu granulovanych hostic ze zacatku.
Zhruba jednou za tyden az 14dni dostanou neco do zalivky.
Kristalon jsem uplne vynechal. Kytky jedou jak zbesile, maji i silne stonky pomerne
I kdyz ty silne stonky letos jsou i hlavne diky led prisvicovani.
Co se tyce hnojeni, ja letos hnojim zatim pouze pomoci Hesi(TNT Complex+Power Zyme) a Bioblizz(Bio Bloom) + linohumat a trochu granulovanych hostic ze zacatku.
Zhruba jednou za tyden az 14dni dostanou neco do zalivky.
Kristalon jsem uplne vynechal. Kytky jedou jak zbesile, maji i silne stonky pomerne

I kdyz ty silne stonky letos jsou i hlavne diky led prisvicovani.
-
- Stálý člen
Ven šly 15. kdy jsem taky naposledy vyštipoval a teďka už vše co se utvoří nechám na pospas přírodě. Takže počkám do pátku a testnu jim dát slabší odvar HH na rajčata a papriky po kterém rostly jako zběsilé (než jsem je přesadil do předhnojeného substrátu) 

-
- Stálý člen
O víkendu jsem byl u našich tak jsem kouknul na papričky a i v drsnějším klimatu rostou. Sice pomaleji ale nevypadá že by jim něco extra scházelo... Však posuďte sami 

-
- Stálý člen
Stavil jsem se u našich pomoct se stavbou bazénku a rovnou jsem kouknul jak se daří imigrantům
normálně jsem nevěřil vlastním očím. Fotka z předchozího příspěvku je focena 5.6.2016 a nová fotka 11.6.2016 to znamená 6! dní poté. Rozdíl je pro mě doslova neuvěřitelný...

- JurassicChilli
- Stálý člen
- Reputace: 583
Máš to moc pekné. Žirafa sa už stratila v džungli.
To ja prírastky za 6 dní meriam v milimetroch.

To ja prírastky za 6 dní meriam v milimetroch.