Neděkuj, neb není za co.lobo píše: Tak to ti Holu moc děkuji už ted se teším na koštovačky![]()

Neděkuj, neb není za co.lobo píše: Tak to ti Holu moc děkuji už ted se teším na koštovačky![]()
Já jsem si loni nechával z jednoho shopu posílat sazenice Haba Tasmanian a Černé Perly a bylo to úplně v pohodě. Kelímky byly shora oblepené izolepou (aby se nevysypal substrát) a rostlinky byly obalené novinama. Celá krabice byla taky vystlaná novinama. Velikostně byly taky těch 15cm, možná trochu větší.Ahoj Lobo ,myslíš,že by se daly poslat sazenice Cayenne poštou???? Já jen že jsem toho vysel hafo, a lidičky ti mrzáci ,co si ode mě vždycky berou sazenice, jsou zvědavý na nový druhy, např Bishopy a Haby a starý dobrý kozí rohy mi tu trčí do výšky už 15 cm a trčí a trčí. Pravda nejsou tak nízkorozložitý jako když se svítí intenzivně, ale přisvicuju co můžu , takže vůbec nejsou špatný, když to porovnám na obrázcích z minulých sezon.....Pak mám vyseto trochu později taky Cayenne yellow tedy bez záruky, protože jsou vysety ze semen čerstvých chilli z balíčku z marketu. Maj se k světu a všechno ještě myslím stíhají. Říkám si že by Ti to třeba helflo. Šlo by to jistě poslat, vždyť Semínka-chilli.cz taky posílají sazenice. Koukni na moje vlákno tam obrázky jsou a teď se rozjely a jsou každým dnem lepší. Když tak se ozvi. Čau a ať se daří zdravotně i jinak chillenče![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti