Tak Vás zdravíme
wlasta1, oskar69 a OMO

Já byl teď nahřát trochen kosti v Egyptě a po neděli začnu plánovat nějaký věci ohledně Žopskýho Vypalováku
    Já byl teď nahřát trochen kosti v Egyptě a po neděli začnu plánovat nějaký věci ohledně Žopskýho Vypalováku   . jóóóó a mimochodem se mě dnes ptal ten řezník jak jsme byli na podzim na zabijačce, že mají na tom samým místě v sobotu grilování selátka a prý jestli tam nedovezu zas tu bandu týpků s těma chilli papričkama... Takže Pánové, je vidět že na nás jen tak nezapoměli
  . jóóóó a mimochodem se mě dnes ptal ten řezník jak jsme byli na podzim na zabijačce, že mají na tom samým místě v sobotu grilování selátka a prý jestli tam nedovezu zas tu bandu týpků s těma chilli papričkama... Takže Pánové, je vidět že na nás jen tak nezapoměli   

? Jestli celýho čuníka,ale to by bylo na celý den nebo jen fláků různých mas. Ve zbrojce máme jak gril, tak prasopeč na čuníky do 70kg, ale to je jak píšu na celý den...
 ? Jestli celýho čuníka,ale to by bylo na celý den nebo jen fláků různých mas. Ve zbrojce máme jak gril, tak prasopeč na čuníky do 70kg, ale to je jak píšu na celý den...Já myslel grilování u sousedů, ne na srazu...Baron z Žop píše:Zdar,je otázka čeho grilovačka? Jestli celýho čuníka,ale to by bylo na celý den nebo jen fláků různých mas. Ve zbrojce máme jak gril, tak prasopeč na čuníky do 70kg, ale to je jak píšu na celý den...
 i když... ;-)
 i když... ;-) 

Zdarec Pánové!!! Včera jsme měli hasiči schůzi a řešil sem tam výlet na Hostýn zrovna když budeme mít Žopský Vypalovák 2 a výsledek je ten že jsem vyloboval
  Zdarec Pánové!!! Včera jsme měli hasiči schůzi a řešil sem tam výlet na Hostýn zrovna když budeme mít Žopský Vypalovák 2 a výsledek je ten že jsem vyloboval   že níkdo z nás nebude za ten výlet platit ani kačku,protože bus zaplatí sbor-stejně jede pro lidičky z obce zdarma tak my se jen svezeme s nima...
  že níkdo z nás nebude za ten výlet platit ani kačku,protože bus zaplatí sbor-stejně jede pro lidičky z obce zdarma tak my se jen svezeme s nima... 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti