Celostátní sraz a soutěž

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
wlasta1
Stálý člen
Reputace: 266
Obrázky: 0

Re: Celostátní sraz a soutěž

Příspěvekod wlasta1 » 07 dub 2016 21:44

Válečná porada v Uherském Hradišti před Žopským vypalovákem...

29581

Tak Vás zdravíme
wlasta1, oskar69 a OMO :tiphat:

Baron z Žop
Stálý člen
Reputace: 3467

Příspěvekod Baron z Žop » 07 dub 2016 22:10

Paráda že se udržují kontakty a chlapci se potkávají :jalapeno: Já byl teď nahřát trochen kosti v Egyptě a po neděli začnu plánovat nějaký věci ohledně Žopskýho Vypalováku :firychil: . jóóóó a mimochodem se mě dnes ptal ten řezník jak jsme byli na podzim na zabijačce, že mají na tom samým místě v sobotu grilování selátka a prý jestli tam nedovezu zas tu bandu týpků s těma chilli papričkama... Takže Pánové, je vidět že na nás jen tak nezapoměli :veryhot: :veryhot: :veryhot:

wlasta1
Stálý člen

Příspěvekod wlasta1 » 07 dub 2016 22:48

Barone, grilovacka bude ten srazovy víkend?

A jinak určitě rád potkám ty všechny lidi ze zabíjačky

Baron z Žop
Stálý člen

Příspěvekod Baron z Žop » 07 dub 2016 23:00

Zdar,je otázka čeho grilovačka :angry1: ? Jestli celýho čuníka,ale to by bylo na celý den nebo jen fláků různých mas. Ve zbrojce máme jak gril, tak prasopeč na čuníky do 70kg, ale to je jak píšu na celý den...

wlasta1
Stálý člen

Příspěvekod wlasta1 » 07 dub 2016 23:12

Baron z Žop píše:Zdar,je otázka čeho grilovačka :angry1: ? Jestli celýho čuníka,ale to by bylo na celý den nebo jen fláků různých mas. Ve zbrojce máme jak gril, tak prasopeč na čuníky do 70kg, ale to je jak píšu na celý den...
Já myslel grilování u sousedů, ne na srazu... :-) i když... ;-)

Baron z Žop
Stálý člen

Příspěvekod Baron z Žop » 07 dub 2016 23:16

Nene u sousedů je teď v sobotu grilovačka selete. Ale na srazu taky můžem něco plácnout na gril.. já s tím problém nemám!!!

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 08 dub 2016 09:10

Stále bojuji s tím, že nemohu potvrdit účast na Žopském vypalováku 2 a jak se termín blíží jsem stále naštvanější. Byl by to jistě úžasnej zážitek pobýt a pokecat s Vámi všemi a stále to ještě nevzdávám. Jenže v dnešní době ,si člověk musí vážit dobrého místa a tyhle nepříjemný výpadky způsobené vypadnuvšími kolegy, sice patří k negativům, jenže co čekat, když člověk v agentuře zaměstnávající samé mrzáky a mrzouty patří k těm ,,nejzdravějším´´. Možná ani ne nejzdravějším, ale k těm, kdo s každým zaraženým prdem neběží k doktoru a nespokojí se s mizernou nemocenskou, výměnou za ležení na gauči.Kdybych se do toho opřel, ze zákona na dovolenou jistě mám nárok, jenže nechci zbytečně vířit poklidné vody. Ostatně moje pracovní pomůcky( obuch, pepř.spray, telefon a sešit) zabírají malou skřínku...bývalý vojenský noční stolek ve vrátnici a tolerované jedůvky všech možných stádií a pomůcky k pěstování dobrou polovinu prostoru u oken.No takže zatím tahám za různé páky a doufám..... Tak ať se Vám daří ve Vašem pěstitelským úsilí. :thumbup: :thumbup:

PS: zadžunglená okna vrátnice
29340 :jalapeno: :naga: :chipotle: :jolokia: :wave:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

Baron z Žop
Stálý člen

Příspěvekod Baron z Žop » 09 dub 2016 19:39

:tiphat: Zdarec Pánové!!! Včera jsme měli hasiči schůzi a řešil sem tam výlet na Hostýn zrovna když budeme mít Žopský Vypalovák 2 a výsledek je ten že jsem vyloboval :thumbup: že níkdo z nás nebude za ten výlet platit ani kačku,protože bus zaplatí sbor-stejně jede pro lidičky z obce zdarma tak my se jen svezeme s nima... :jalapeno:

Zpět na „Události, schůzky a akce, novinky“