Stále bojuji s tím, že nemohu potvrdit účast na Žopském vypalováku 2 a jak se termín blíží jsem stále naštvanější. Byl by to jistě úžasnej zážitek pobýt a pokecat s Vámi všemi a stále to ještě nevzdávám. Jenže v dnešní době ,si člověk musí vážit dobrého místa a tyhle nepříjemný výpadky způsobené vypadnuvšími kolegy, sice patří k negativům, jenže co čekat, když člověk v agentuře zaměstnávající samé mrzáky a mrzouty patří k těm ,,nejzdravějším´´. Možná ani ne nejzdravějším, ale k těm, kdo s každým zaraženým prdem neběží k doktoru a nespokojí se s mizernou nemocenskou, výměnou za ležení na gauči.Kdybych se do toho opřel, ze zákona na dovolenou jistě mám nárok, jenže nechci zbytečně vířit poklidné vody. Ostatně moje pracovní pomůcky( obuch, pepř.spray, telefon a sešit) zabírají malou skřínku...bývalý vojenský noční stolek ve vrátnici a tolerované jedůvky všech možných stádií a pomůcky k pěstování dobrou polovinu prostoru u oken.No takže zatím tahám za různé páky a doufám..... Tak ať se Vám daří ve Vašem pěstitelským úsilí.
PS: zadžunglená okna vrátnice