Plati,white za whitewlasta1 píše:Ahoj Barone, směnil bych s tebou Aji white fantasy... třeba za bílou fatalii? ;-)

Plati,white za whitewlasta1 píše:Ahoj Barone, směnil bych s tebou Aji white fantasy... třeba za bílou fatalii? ;-)

Bumtarata na buben, vyhlašuje se na vědomí že ve dny 29-30.4 +1.5 se uskuteční
 Bumtarata na buben, vyhlašuje se na vědomí že ve dny 29-30.4 +1.5 se uskuteční  ŽOPSKÝ VYPALOVÁK 2
  ŽOPSKÝ VYPALOVÁK 2   . Akce se uskuteční v obci Žopy u Holešova v místní škole v pátek 29.4 od 14h kdy můžou dorazit první a nedočkaví chilli příznivci,  konec bude v neděli dle domluvy. Škola je vybavená wc,kuchyňkou,třídou kde se bude spát ve spacácích a karimatkách který si prosím dovezte svoje! Určitě bude na co navázat z podzimního srazu + je naplánován zcela zdarma výlet na sv.Hostýn a podle domluvy buď busem zpět nebo po vlastní ose pěšky, což je asi 12km lesníma cestama  a chodníčkama. V půli cesty je obec Rusava kde si dáme občerstvení a pivko a jde se směr Žopy. Profil trasy je většinou z kopce jen z Rusavy na hřeben se jde asi 2km do kopce. Dnes sem volal do pivovaru Parník a paní sládková mě ujistila že nám uvařila obzvlášť vytuněnou 11tku  Námořník která už zraje na spilce, v případě že by byl zájem tak má ještě 12tku jarní pšeniční speciál Maják. Jídlo na celý víkend je zařízený. Teď něco ohledně kalkulacÍ :  cena za školu na víkend je 1000kč + energie max. 500kč, soudek pivka, nějaký kofole,minerálky,chleba a jiný drobnosti se sečtou a vydělí počtem zůčastněných a bude. Telefon na mě sem dám v týdnu před plánovaným vypalovákem. Případné dotazy rád zodpovím.
 . Akce se uskuteční v obci Žopy u Holešova v místní škole v pátek 29.4 od 14h kdy můžou dorazit první a nedočkaví chilli příznivci,  konec bude v neděli dle domluvy. Škola je vybavená wc,kuchyňkou,třídou kde se bude spát ve spacácích a karimatkách který si prosím dovezte svoje! Určitě bude na co navázat z podzimního srazu + je naplánován zcela zdarma výlet na sv.Hostýn a podle domluvy buď busem zpět nebo po vlastní ose pěšky, což je asi 12km lesníma cestama  a chodníčkama. V půli cesty je obec Rusava kde si dáme občerstvení a pivko a jde se směr Žopy. Profil trasy je většinou z kopce jen z Rusavy na hřeben se jde asi 2km do kopce. Dnes sem volal do pivovaru Parník a paní sládková mě ujistila že nám uvařila obzvlášť vytuněnou 11tku  Námořník která už zraje na spilce, v případě že by byl zájem tak má ještě 12tku jarní pšeniční speciál Maják. Jídlo na celý víkend je zařízený. Teď něco ohledně kalkulacÍ :  cena za školu na víkend je 1000kč + energie max. 500kč, soudek pivka, nějaký kofole,minerálky,chleba a jiný drobnosti se sečtou a vydělí počtem zůčastněných a bude. Telefon na mě sem dám v týdnu před plánovaným vypalovákem. Případné dotazy rád zodpovím. Snáď ďalší ročník mi to vyjde. Nech sa hlavne podarí ten súčasný
 Snáď ďalší ročník mi to vyjde. Nech sa hlavne podarí ten súčasný 

-Wlasta1,Zrzek,Proki,Omo s Oskarem a Colostomizer už přislíbili účast,přidá se k nám někdo další nebo z nováčků???
  -Wlasta1,Zrzek,Proki,Omo s Oskarem a Colostomizer už přislíbili účast,přidá se k nám někdo další nebo z nováčků???Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti