Chilliman14

Vaše koníčky, krom pěstování chilli :tiphat:
Chilliman14
Nový člen
Reputace: 2
Obrázky: 0

Chilliman14

Příspěvekod Chilliman14 » 01 bře 2016 22:52

Zdravím :wave: je mi 17,k chilli pěstování jsem se dostal minulý rok protože odjakživa miluju chilli a to z obchodu už mi nestačilo,tak jsem se rozhodl že si vypěstuju vlastní.První sezóna byla náročná,jakožto člověk který před tím nic nevypěstoval,jsem byl nervózní abych vše udělal správně a tak jsem se o chilli staral víc než o sebe,zvolil jsem druh Zimbabwe bird a z 10 rostlinek přežilo 9(jednu jsem zlomil když se moc vytáhla po vyklíčení z nedostatku světla).Nakonec jsem úspěšně rostliny vypěstoval ve fóliovníku na zahradě.Sklizeň mi ale dlouho nevydržela a tak jsem rozhodl,že další rok toho musím mít hodně.Takže to dopadlo tak že toho teď mám tolik,že nevím kam to dám :dunno: .Ale i kdybych tomu měl předat muj pokoj,místo se prostě musí najít :thumbup: .Na tenhle rok už mám 1xmorugu,1xhabanero,8xjalapeno jalastar,3zimbabwe bird a 8 neidentifikovaných rostlin od táty,na vyklíčení čekají dvě jalapena a 11 morug,tak uvidíme,jak nakonec moje druhá sezóna dopadne.
Kromě chilli jsem ještě zkoušel pěstovat rajčata a na letošek mám připravené okurky (Regina F1)
Přeju bohatou a pálivou úrodu! :firychil:

Vasjis
Stálý člen
Reputace: 490

Re: Chilliman14

Příspěvekod Vasjis » 01 bře 2016 22:55

vítej dávej hodně fotek a at se daří :)

Ernest
Stálý člen
Reputace: 10

Příspěvekod Ernest » 02 bře 2016 03:30

Zdravim Chillimane ... hezkej vyber papricek, od slabounkych a lechtavych jalapenos skocit k pokusu od 12ks Morugy ... noo :-D to jsou spravne grady...

Jako velkej propagator a zastance Habanera, nabadam k vysazeni jeste neceho Habaneroviteho ... nebo nejakeho bratra z rodiny Scotch Bonnet ... neco co palivosti kopne ale neposle ke koberci ;-) ... neco co se bude dat skvele a bezpecne nasekat na maso nebo do zavarit do omacky :-D

Treba neco takoveho jeste bude v rostlinach od taty :-D Mel bys uz pomalu premyslet o cene do souteze o hadani "co to vlastne pestuju"

A hodne obrazku! :-D Jsme straaasne liny cist vsecko ... ale nase chilli vypalene mozky milujou obrazky ...

Drzim palce a tesim se na update jak to roste

Chilliman14
Nový člen

Příspěvekod Chilliman14 » 02 bře 2016 18:20

Ernest píše: Treba neco takoveho jeste bude v rostlinach od taty :-D Mel bys uz pomalu premyslet o cene do souteze o hadani "co to vlastne pestuju"
Tak nakonec se mi podařilo zjistit že by to měla být nějaká směs rohů

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 26 bře 2016 12:44

Ernest píše:Zdravim Chillimane ... hezkej vyber papricek, od slabounkych a lechtavych jalapenos skocit k pokusu od 12ks Morugy ... noo :-D to jsou spravne grady...
A hodne obrazku! :-D Jsme straaasne liny cist vsecko ... ale nase chilli vypalene mozky milujou obrazky ...
Drzim palce a tesim se na update jak to roste

Zdá se,že ač dnešní generace nedá bez mobilu ani ránu, náš milý Chilliman si jej zřejmě zasypal substrátem při přesazování rostlinek. Obrázky námi fšemi tak milované,stále nikde........ :dunno: A to jsi měl s těma Morugama tak pěkně našlápnuto kámo :jalapeno: :jalapeno: :jalapeno:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

Chilliman14
Nový člen

Příspěvekod Chilliman14 » 27 bře 2016 12:04

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 27 bře 2016 14:26

:thumbup: :thumbup: Máš pěkný rostlinky a fotky taky. Ať se Ti z těch z neidentifikovaných odrůd vyloupne cokoliv, uvidíš, že z nich budeš mít radost. Oni totiž ty méně náročné a třeba ne úplně čisté odrůdy, dají pěknou úrodu a odmění Tě pěknými pěstitelskými výsledky. Já za sebe bych Ti doporučoval rozhodně Jalapena...to je klasika. Ať se daří :respect: :thumbup:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

Ernest
Stálý člen
Reputace: 10

Příspěvekod Ernest » 31 bře 2016 14:08

No sakris, to sou ale pekny potvory! :-D tak konecne vime jak to vypada ....
mimochodem ten detail s obarevnyma papirovyma kvetinackama aby se poznalo co je co .... slusnej napad!
A ta prvni vzrostla rostlinka skoro vypada jako bys pestoval fikus nebo listnaty bambus :-) velmi pekne

Zpět na „Představte se v chilli fóru“