Jak jsem již psal v mém představovacím topicu, mám něco přes 70 odrůd, ale kvůli možnostem to vidím tak na 40 kytek.
Začal jsem pěstovat loni, ale doplácel jsem na začátečnické chyby, tak žádná velká sklizeň nebyla, ale pár plodů bylo, takže spokojenost

Po zběžném projití fora jsem si řekl, že letos zkusím vypěstovat nějakou bonsai rostlinku a že zkusím něco málo pokřížit. Nemám zatím žádný konkrétní cíl ohledně pálivosti, vlastností a podobně. Chci to různě pomíchat a když mě něco fakt zaujme, budu na tom pracovat i příští rok. Jinak se chci kochat novými tvary a barvami.
Do dneška jsem nasázel 20 odrůd. Peter penis Red, Aji white, Thai Dragon, Thai Orange, Tennessee Tear Drop, Pimiento, Chilhuacle, Lantern, Bulgarian Carrot, Cajamarca, Satan's kiss, Jamaica Yellow a Purple Prince už vylezli, Habanera, Fatalii, TMS a Naga Viper zatím ne

Další výsev vidím na zítra, četl jsem, že je přiznivá fáze měsíce a přiznivé znamení, tuším Býka. Nikdy jsem na tohle nevěřil, ale proč ne, stejnak to zasázet musím

Budu sázet průřez pálivostmi a barvami. Pěstuji čistě pro radost, takže mi ani tak nevadí, když nevyroste úplně to, co má. Hlavně, že pálí

Tohle je mé osivo

Ať se Vám všem daří a vyklíčí vše, co si přejete!