Vlastne hybridy, lutujem, ze som nezacal skor. Drzim vam palce chlapi, nech to vyjde, vyzera to ako skvely projekt
LOBO balkon 2016
- n0win0u
- Stálý člen
- Reputace: 14
- Obrázky: 0
Re: LOBO balkon 2016
Tak dokladne som si precital toto vlakno a musim povedat, ze sa mi to velmi paci!!!
Vlastne hybridy, lutujem, ze som nezacal skor. Drzim vam palce chlapi, nech to vyjde, vyzera to ako skvely projekt
-
miky
- Stálý člen
- Reputace: 22
Supr, je mi líto vzniklých škod kvůli substrátu a jsem rád že to neodneslo Naganero! 
Moje první pěstování - Miky 2016 | You love it even it makes you cry.
Některým z Vás jsem slíbil fotky mých dvou dorostenců kteří byli původně určeni na zimní sklizen. Sice dvakrát schodili květy ale posledních 14 dní se pěkne rozjeli. Oba dva jsou v 5L květináči. Celý únor je nechám bez hnojení tvořit zelenou hmotu a začátkem března začnu hnojit na květ, už by mělo být dostatek světla na to aby začátkem dubna udrželi případné věty a přeměnily je v plody.
7Pot Brainstrain Yelow - cca 80x80 cm

TMS Yelow - cca 60x50cm

7Pot Brainstrain Yelow - cca 80x80 cm
TMS Yelow - cca 60x50cm
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 831
V 5ti litrech to jsou teda obři. Myslíš, že ve větším květníku by mohli mít více plodů?
Zrzku na tuhle otázku nedokážu odpovědět je ale fakt že před dvěma roky jsem měl v tom samém květníku Habanero Maya Red a plodila skvěle takže uvidíme. Když dá každá do 50ti plodů budu spokojenej 
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Ja bych jim na balkon dopral neco vetšiho at ukazou co v nich je
To by se dalo kdybych nebyl omezený místem. Už ted jsou to obři a v 10 L by mě tyhle dvě zabrali půlku balkonu a to nechcíVasjis píše:Ja bych jim na balkon dopral neco vetšiho at ukazou co v nich je
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Nevim ja to tam mate ale soup bych ke do rohu aby mohly vetve ven z balkonu jestli to teda tak jde a dovnitr balkonu bych je hlidal a přivazoval vetvelobo píše:To by se dalo kdybych nebyl omezený místem. Už ted jsou to obři a v 10 L by mě tyhle dvě zabrali půlku balkonu a to nechcíVasjis píše:Ja bych jim na balkon dopral neco vetšiho at ukazou co v nich je