LOBO balkon 2016
-
- Stálý člen
- Reputace: 7
- Obrázky: 0
Re: LOBO balkon 2016
mas to pekne, fakt je ten, ze po prvych pravych listkoch to chyta pekne fofry, ja som presadil uz do zahradneho a nevidim nepriaznive ucinky
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3123
- Kontaktovat uživatele:
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
-
- Stálý člen
- Reputace: 22
No je to nadhera, opravdu skvostne 

Moje první pěstování - Miky 2016 | You love it even it makes you cry.
Tak po 12ti dnech další menší UPDATE mého snažení :
Bhut Jolokia Chocolate, která se hned ze startu rozdvojila

Naganero F1 .

Naganero F2 - stáří 1 měsíc, je trošku pomalejší a už ted se mi zdá že bude odlišná než její rodič F1, zdá se mi že má trošku odlišný tvar listů a rozhodně mají listy trochu jiný odstín zelené. Ale uvidíme co se z ní nakonec vyklube

Bhut Jolokia Chocolate, která se hned ze startu rozdvojila
Naganero F1 .
Naganero F2 - stáří 1 měsíc, je trošku pomalejší a už ted se mi zdá že bude odlišná než její rodič F1, zdá se mi že má trošku odlišný tvar listů a rozhodně mají listy trochu jiný odstín zelené. Ale uvidíme co se z ní nakonec vyklube
Krásné rostlinky, stejně je to rozdíl, já je nechávám teda jak jsou, bez svícení atd, ale moje prosincové kousky jsou hold poloviční co tvoje měsíční 

-
- Stálý člen
- Reputace: 7
odtien zelenej neries, mas inac vyvyzenie bielej (alebo inac, i stol si zmenil, lebo ho mas inej farby, neviem preco, lebo to vypada, ze si to fotil postupne po sebe)
Soaker: odstín listu jsem nehodnotil podle fotky ale podle toho co vidím v realu. Jinak máš pravdu fotil jsem to hned po sobě z mobilu tak tam bude asi zádrhel že každá fotka vypadá jinak. V nastavení nejde skoro nic nastavit kolikrát je to boj udělat aspoň normální fotku. Mobil už ma asi 3 roky služby za ssebou takže ta optika nebude nic moc