Me zacalo asi po 14 dnech, tak uvidis. Jinak tento substrat byva dost dobry, mohl jsem mit ja tu smulu.
Znovu uz bych do nej nesel a mozna bych si priplatil za:
http://www.growshop.cz/katalog/detail/1 ... litem--50l
Protoze nebudu uz tolik toho letos sazet.
vyber substratu
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
- Obrázky: 0
Re: vyber substratu
supres - já jej měl i loni a spokojenost, žádné breberky, ty se domotali až s agremMartinS píše:Ten supresivni profik jsem mel 15l taky loni a bylo v nem mraky Smutnic, tak bacha at si nezamoris byt.
Klidne bych ho dal na par minutek do mikrovlnky. Sice to trochu zasmrdi, ale vsech pripadnych breberek se zbavis.
Naopak zadne Smutnice jsem nenaznamenal v
http://www.obi.cz/decom/product/Floria_ ... ageSize=72
A toho jsem mel 4 pytle.
Samozrejme zalezi na varce a jak to skladuji, takze treba ten tvuj muze byt naprosto v pohode.
mikki : 399 Kč / ks - 225l - prostě jsem jej chtěl zkusit, objednával sem danesi shopu - i s jinými věcmi
-
- Nový člen
- Reputace: 5
Zdravim, zistil som, ze substrat Floraself z Hornbachu je vyrobeny Agrom... Chcem ho teda dat do mikrovlnky/truby kvoli smutniciam. Ked sa vsak sterilizuje nema to nejaky negativny efekt na hnojivo, ktore uz obsahuje?
- Praha
- Moderátor
- Reputace: 1033
Loni poprvé jsem chtěl pěstovat na balkoně a nevěděl, jakou zeminu zvolit. Proběhl jsem fóra, rady, až jsem byl natolik zblblej, že to vyhrál obyčejný zahradnický substrát z obi. Žádné breberky, mšice. Jenom přihnojované chilli focus. A úroda nádhera. Možná náhoda ale letos to udělám taky tak.
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
predstavte-se-v-chilli-foru/zdravim-t3459-24.htmlLynx píše:Zdravim, zistil som, ze substrat Floraself z Hornbachu je vyrobeny Agrom... Chcem ho teda dat do mikrovlnky/truby kvoli smutniciam. Ked sa vsak sterilizuje nema to nejaky negativny efekt na hnojivo, ktore uz obsahuje?