Celostátní sraz a soutěž

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
OMO
Stálý člen
Reputace: 3127
Obrázky: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Celostátní sraz a soutěž

Příspěvekod OMO » 30 lis 2015 18:34

Baron z Žop píše:Takže ještě jednou píšu report....
Barone. Mluvil jsem dneska se Světlanou. Taky tě pozdravuje. A ptala se mě jestli jsem v Žopech jedl nějaké maso :thumbup: Zrovna jsem dojedl ten tvůj luxusní gulášek, ale obojek jsem tam nenašel :) Měj se.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

BlueShark
Stálý člen
Reputace: 252

Příspěvekod BlueShark » 01 pro 2015 15:44

Moc hezky napsané a muselo to být fakt hodné dobrý.
Vikto, ty taková vycvičená pijavice a druhý den si měl těžko? Jaktooooo?

OMO
Stálý člen
Reputace: 3127
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 01 pro 2015 16:01

BlueShark píše:Moc hezky napsané a muselo to být fakt hodné dobrý.
Vikto, ty taková vycvičená pijavice a druhý den si měl těžko? Jaktooooo?
Asi přepálil start :jalapeno:
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

BlueShark
Stálý člen
Reputace: 252

Příspěvekod BlueShark » 01 pro 2015 16:53

Takovej KANEC :-D

Baron z Žop
Stálý člen
Reputace: 3470

Příspěvekod Baron z Žop » 02 pro 2015 20:05

:tiphat: Zdar Dravci!!!
Ještě malý doreport z akcičky v Žopech. V neděli sem v klídku douklízel školu, v pondělí ji předal a zaplatil co sem měl,opravdu to stálo sakum pikum s energiema 1480kč. Včera sem byl v pivovaře vrátit sůdek a při té příležitosti si dal rande ze Zrzkem,dali jsme 2 pivka,poklábosili,předal sem mu pár zkumavek.Pánové vaše otevřené skvostné výtvory z chilli obsahem ve skleničkách sem vzal do práce a udělal osvětu jaké že to laskominy se dají připravit z našich papriček. :jalapeno: nicméně, vítězství na bedně se umístila Prokiho rajčatová,2 místo,nevim od koho byla švestková a 3tí byly Zrzkova dýňová spolu s Oskarovou hruškovou. Žlutá Fatalka a Hábem byla na mistry řezníky už moooc , a mletá JPGS od Oma rozsekala úplně každýho :veryhot:
P.S. jak byl večer po zabijačce košt slivoviček a my tam nechali náš vzorek ať jej zařadí do osudí tak ho vyřadili ze soutěže prý by jsme otrávili porotu a ta by nemohla nic hodnotit. A jak skončil zbytek v láhvi? Mistr řezník povídal, že se tam k vůli němu strhla rvačka komu bude patřit... :firy:

Zrzek
Stálý člen
Reputace: 830

Příspěvekod Zrzek » 02 pro 2015 20:18

Dost dobrý. Moc si cením postavení na bedně. :-) Souhlas s Prokiho prvním místem, ta rajčatová byla fakt peckovní .
A velký :respect: před ostatníma omáčkama, tolik dobrot na jednom místě se jen tak nevidí.

proki73
Moderátor
Reputace: 36

Příspěvekod proki73 » 02 pro 2015 20:29

Baron z Žop píše::tiphat: Zdar Dravci!!!
Ještě malý doreport z akcičky v Žopech. V neděli sem v klídku douklízel školu, v pondělí ji předal a zaplatil co sem měl,opravdu to stálo sakum pikum s energiema 1480kč. Včera sem byl v pivovaře vrátit sůdek a při té příležitosti si dal rande ze Zrzkem,dali jsme 2 pivka,poklábosili,předal sem mu pár zkumavek.Pánové vaše otevřené skvostné výtvory z chilli obsahem ve skleničkách sem vzal do práce a udělal osvětu jaké že to laskominy se dají připravit z našich papriček. :jalapeno: nicméně, vítězství na bedně se umístila Prokiho rajčatová,2 místo,nevim od koho byla švestková a 3tí byly Zrzkova dýňová spolu s Oskarovou hruškovou. Žlutá Fatalka a Hábem byla na mistry řezníky už moooc , a mletá JPGS od Oma rozsekala úplně každýho :veryhot:
P.S. jak byl večer po zabijačce košt slivoviček a my tam nechali náš vzorek ať jej zařadí do osudí tak ho vyřadili ze soutěže prý by jsme otrávili porotu a ta by nemohla nic hodnotit. A jak skončil zbytek v láhvi? Mistr řezník povídal, že se tam k vůli němu strhla rvačka komu bude patřit... :firy:
Tak to jsem rád že všem chutnala majda ale u mě zvítězila hruška a potom fatalka a jpgs je sice pasakr ale kořeníčko luxusní a Barone řekl jsem manželce o tom nápadu že na hřibařskou sezonu přijedeme a pokecáme zajdem na hřiby a na košt chilli

Colostomizer
Stálý člen
Reputace: 169

Příspěvekod Colostomizer » 02 pro 2015 21:04

Asi se budu muset velmi skromně přihlásit k té stříbrné švestkové a žlutému smrtícímu pyré (fatalka s hábem) :D Díky za report, Barone!
Jo, a porota bohužel ani netuší, o jakou parádu přišla :)

Tady je Colostomizerovo ... 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Zpět na „Události, schůzky a akce, novinky“