Barone. Mluvil jsem dneska se Světlanou. Taky tě pozdravuje. A ptala se mě jestli jsem v Žopech jedl nějaké masoBaron z Žop píše:Takže ještě jednou píšu report....

Barone. Mluvil jsem dneska se Světlanou. Taky tě pozdravuje. A ptala se mě jestli jsem v Žopech jedl nějaké masoBaron z Žop píše:Takže ještě jednou píšu report....
Asi přepálil startBlueShark píše:Moc hezky napsané a muselo to být fakt hodné dobrý.
Vikto, ty taková vycvičená pijavice a druhý den si měl těžko? Jaktooooo?
Tak to jsem rád že všem chutnala majda ale u mě zvítězila hruška a potom fatalka a jpgs je sice pasakr ale kořeníčko luxusní a Barone řekl jsem manželce o tom nápadu že na hřibařskou sezonu přijedeme a pokecáme zajdem na hřiby a na košt chilliBaron z Žop píše:Zdar Dravci!!!
Ještě malý doreport z akcičky v Žopech. V neděli sem v klídku douklízel školu, v pondělí ji předal a zaplatil co sem měl,opravdu to stálo sakum pikum s energiema 1480kč. Včera sem byl v pivovaře vrátit sůdek a při té příležitosti si dal rande ze Zrzkem,dali jsme 2 pivka,poklábosili,předal sem mu pár zkumavek.Pánové vaše otevřené skvostné výtvory z chilli obsahem ve skleničkách sem vzal do práce a udělal osvětu jaké že to laskominy se dají připravit z našich papriček.nicméně, vítězství na bedně se umístila Prokiho rajčatová,2 místo,nevim od koho byla švestková a 3tí byly Zrzkova dýňová spolu s Oskarovou hruškovou. Žlutá Fatalka a Hábem byla na mistry řezníky už moooc , a mletá JPGS od Oma rozsekala úplně každýho
![]()
P.S. jak byl večer po zabijačce košt slivoviček a my tam nechali náš vzorek ať jej zařadí do osudí tak ho vyřadili ze soutěže prý by jsme otrávili porotu a ta by nemohla nic hodnotit. A jak skončil zbytek v láhvi? Mistr řezník povídal, že se tam k vůli němu strhla rvačka komu bude patřit...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů