Celostátní sraz a soutěž
Re: Celostátní sraz a soutěž
tak to je fajn ještě pouvažuji jestli taky nepřijedu už v pátek ale nevím co na to manželka a jen jsem se chtěl zeptat jestli mi nepošleš číslo kdybych se ztratil
-
- Stálý člen
- Reputace: 3470
- Obrázky: 0
Jasný že sdělím na sebe kontakt, jen ho tady nechci dávat už teď protože se k tomu napíše řada příspěvků a komu se to bude chtít zpětně hledat? Týden před srazem písnu kontakt na sebe tady do vlákna. Kdo bude mít na mě nějakej dotaz ať mi písne na zdejší chat a já hned odpovím,zatím to s některýma tak řeším a vše je v poho...
-
- Stálý člen
- Reputace: 3470

- Zděnda-Z-Javecu
- Stálý člen
- Reputace: 7
Dneska mě zrovna napadlo, že bych mohl naložit něco do letošní domácí meruňky, ale nevěděl jsem co, úroda nebyla veliká a už mám jen sušený a to nebude ono 

Co shoří, neshnije...
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 809
chlapi neblbněte... už teď se teším.... co nějaká semínka bude něco na výměnu, v týdnu udělám nějaké čalamády a nakládane papriky a jinou zeleninu .. a taky něco vemu, ale moje je všechno nižší lvl
max habanero a jamaica

- Zděnda-Z-Javecu
- Stálý člen
- Reputace: 7
Jasánek, taky mám v plánu vzít semínka na výměnu
co se týče toho levelu tak jsme na tom asi stejně, do žádnejch větších akcí se zatím nepouštím, max trošku jolokia koření do polívky
já dnes nachystal zázvorovej sirup, aby bylo i nějaký trošku tematický nealko a hodláme s tou mojí něco upéct, to jen tak pro představu... 

Co shoří, neshnije...
Cusa, v tomhle terminu mame mit rodinnou oslavu, ale pokud by nebyla, mozna bych prijel. Kazdopadne je to ode me 290Km.
Coz je dost
muselo by nas jet vice z Prahy ci okoli aby se nejak rozpocital benzin, zere mi to kolem 12l/100km, takze tak cca 2000Kc dokopy.
Coz je dost

tak abych nebyl pozadu tak beru semínka, omáčky, pyré, kvašené jala,zavařené papričky,něco pečeného sladkého aby nebylo furt jen ostré a jako zlatá hřeb domácí slivovice 2 roky naložena s habanerem a morugou