LOBO - prales 2015
Re: LOBO - prales 2015
LOBO, je to neskutečná paráda. Fakt hodně dobrý...těším se těším na další fotky.
- satana
- Stálý člen
- Reputace: 89
- Obrázky: 0
Fakt paráda!! Dobře ti to jde!! Taky se furt trápím s JPGS. Reaper ti jede parádně!
Jj 30-50 je celkem dost ale mam ještě dve rostliny ve foliovniku který taky začali plodit. Ne sice v takovým množství ale doufám ze z těch třech dam dohromady aspoň 100 ploduErnest píše:Jj, zajimalo me jak rychle se tahle mlada rekordmanka rozsirila do nasich luhu a kyblu od jogurtu![]()
Samozrejme jeste vic sem zvedavej na ten vysledek,.... prumerna palivost je dost slusna, tak jestli se ji prvni rok povede vyhnat nekam vysoko ... a zdali mas jiz zivotni pojistku na sebeupaleni
Ostatne 30-50 plodu zni jako dost slusnej arzenal

Já si myslím že to přechvalujete, dle mého takovej slabší průměr. Však podívejte se na můj balkón, to je úplně jiná liga 

- Ernest
- Stálý člen
- Reputace: 10
BlueShark píše:Já si myslím že to přechvalujete, dle mého takovej slabší průměr. Však podívejte se na můj balkón, to je úplně jiná liga

pro me ta jina liga zacina tak od sesti kytek vejs

mozna bych se to dalo ale rozlisovat ... "to co ty mas mastnacky na zahonku, ja vypestuju v drsnych a nehostinnych podminkach kyblu na blakone" .... to jo, to bych pak tu ligu uznal

Ernest píše:BlueShark píše:Já si myslím že to přechvalujete, dle mého takovej slabší průměr. Však podívejte se na můj balkón, to je úplně jiná ligamas pocit ze sejde na tom jestli budes mit pouze prumernych 500 plodu nebo mistrovskych 1000? pro nekoho jako ja, se trema kytkama a sotva 30 plody to uz nedela rozdil .... i z toho slabyho prumeru tak trosku padam na prdel
....
pro me ta jina liga zacina tak od sesti kytek vejstak sorry ze to tak nedocenim spravne....
mozna bych se to dalo ale rozlisovat ... "to co ty mas mastnacky na zahonku, ja vypestuju v drsnych a nehostinnych podminkach kyblu na blakone" .... to jo, to bych pak tu ligu uznal
No, on si BlueShark dělá kapku legraci, myslím, že tady nikdo nebude s vážnou tváří tvrdit, že Lobův prales je slabší průměr

- Ernest
- Stálý člen
- Reputace: 10

presto ... troska rivality mezi zahradkari, sklenikari, balkonovaci a striktnimi vyznavaci parapetu

... aspon, ze ten "slabsi prumer" nas ostatni trosku nasira, abychom pristi rok zasadili vice potvor

Lobo, máš to super. Už se těším, až se domluvíme na další majdě
Dej pak vědět, až budeš zase něco pěkného vařit.