Rozhodne se nebráním vymene, ja ti ale druhovou čistotu nezarucuju mam to ve foliovniku natriskany jeden druh vedle druhýho a lepit poupata nebudu to je mravenci prace.chilli-max píše:Krásný...fakt poklona![]()
Budu muset začít zalepovat poupata a na podzim by jsme mohli udělat výměnu druhů co? Na příští rok chystám zásadní obměnu chilli parku![]()
LOBO - prales 2015
Re: LOBO - prales 2015
Moc pěkný, jinak s tím lepením poupat - tento rok jsem to zkoušel prvně a úspěšnost 0 - všechna zalepená poupata upadla, tak nevím, kde jsem udělal chybu, ale opakovat to teda taky nebudu.
Mam tady menší UPDATE :
Balkonovka, Scotch Bonet a keříčkový rajče

Celkový pohled do rozrůstající se jungle :

Dorset Naga si v 60l kontejneru vyloženě chrochtá :

Dozrávající plody 7POD RED :

Devils tongue Yelow parádně plodí :

Cheiro Roxa až do dnes na balkoně v 7l květináči neustále schazoval květy asi tak 100, nyní přesazen do 15l a hodil jsem jí ven do záhonu, společnost jí dělají dva Pennis pepper Orange :

Jinak zatím jsem celkově spokojen, přesvědčil jsem se, že na záhoně venku jde také úspešně pěstovat chilli a to i rodu Chinensis, například Squash Jamaican Yelow je menší ho vzrůstu ale obsypaný plody, fotka bude během týdne. Nebo Trinidad Scorpion Black už také nasadil první plod a 7Pod Douglah vypadá mocně má silný květy a tuším že brzy budou i plody. Chinnese multicolor menšího vzrůstu ale také hezky plodí fotky dodám.
Co se týče Annumek Venku tak ty jedou taky hezky, Jalapenos už plodí ale nejvíc jede Sicilská kapie a ta je přímo bsypaná plody.
Jediné co mě trápí je Carolina Reaper, celkem mám 3 rostliny, dvě středního vzrůstu a jedna fakt obryně, hormady květů všechny ale všechny je schazujou, je nějaká rozmazlená, před týdnem jsem sklidi jediný plod který už byl červený ale jinak nic. No uvidíme
Balkonovka, Scotch Bonet a keříčkový rajče
Celkový pohled do rozrůstající se jungle :
Dorset Naga si v 60l kontejneru vyloženě chrochtá :
Dozrávající plody 7POD RED :
Devils tongue Yelow parádně plodí :
Cheiro Roxa až do dnes na balkoně v 7l květináči neustále schazoval květy asi tak 100, nyní přesazen do 15l a hodil jsem jí ven do záhonu, společnost jí dělají dva Pennis pepper Orange :
Jinak zatím jsem celkově spokojen, přesvědčil jsem se, že na záhoně venku jde také úspešně pěstovat chilli a to i rodu Chinensis, například Squash Jamaican Yelow je menší ho vzrůstu ale obsypaný plody, fotka bude během týdne. Nebo Trinidad Scorpion Black už také nasadil první plod a 7Pod Douglah vypadá mocně má silný květy a tuším že brzy budou i plody. Chinnese multicolor menšího vzrůstu ale také hezky plodí fotky dodám.
Co se týče Annumek Venku tak ty jedou taky hezky, Jalapenos už plodí ale nejvíc jede Sicilská kapie a ta je přímo bsypaná plody.

Jediné co mě trápí je Carolina Reaper, celkem mám 3 rostliny, dvě středního vzrůstu a jedna fakt obryně, hormady květů všechny ale všechny je schazujou, je nějaká rozmazlená, před týdnem jsem sklidi jediný plod který už byl červený ale jinak nic. No uvidíme

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Krásnýýý...fakt se ti daří. Tu Carolinu máš ve foliáku? Já měl minulý rok asi 3 rostliny a celkem plodily, ne jako nějaké haba nebo moruga, ale šlo to. 

http://www.foto-tapety.cz
Jj všechny Caroliny jsou ve foliovniku 

Pěkné, já byl včera na zahradě kam jsem dal jedno chilli navíc Annuumku KIŠA od Prokiho co jsem měl 2x.
Noa je nějaký přižloutlý, pár plodů. Vedle v buňce habanero RED od Gandalfa a to už plodí docela, ale nic moc se nerozrostlo. Ale zase na balkóně to jede luxusně a rajčata jsem zkusil naposledy, že nikdy moc extra nešly a asi tím jak jsem načetl přistup k paprikám, tak se o ně dobře starám. Mám 2x rajče keříčkové a jendou velké tornádo. No a na keříčkovým jsou rajčata jak pinpongový míčky i větší mnohem a na tornádu taky. Keříčkový má už 16 plodů a tornádo už 30
Neskutečný a pořád to plodí
Už jen zčervenat...
Noa je nějaký přižloutlý, pár plodů. Vedle v buňce habanero RED od Gandalfa a to už plodí docela, ale nic moc se nerozrostlo. Ale zase na balkóně to jede luxusně a rajčata jsem zkusil naposledy, že nikdy moc extra nešly a asi tím jak jsem načetl přistup k paprikám, tak se o ně dobře starám. Mám 2x rajče keříčkové a jendou velké tornádo. No a na keříčkovým jsou rajčata jak pinpongový míčky i větší mnohem a na tornádu taky. Keříčkový má už 16 plodů a tornádo už 30

Krása kolego!!! Ten 7 pot je dobrej!
Ale ještě dotaz...co ty kápie? Ukaž...
Ale ještě dotaz...co ty kápie? Ukaž...