LOBO - prales 2015
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: LOBO - prales 2015
Tak to se budu těšit 

Holu píše:Lobo máš to doopravdy krásné.![]()
Je to hodně znát, když porovnáš to, co jsi vyséval v prosinci a co třeba v únoru? Nebo to dohnaly a jsou na tom podobně?lobo píše: No to sice jo ale v tom Prosinci jsem předpěstoval pouze pár odrůd, ten 7POD Red jsem klíčil až někdy v únoru tuším.
Jediná odrůda kde je to znát je ta Dorset Naga, ta je opravdu monster a jedna carolina monstrozní, jinak bych řekl že se to srovnalo.
Takže příští sezonu budu řešit opravdu až v lednu.
Co jsem zde ale již psal je poznatek ten, že rostliny v kontejnerech jsou nesrovnatelně větší a plodnější než ty co jsou ve volné půdě.
Mam novy pozitivní poznatek. Poté co moje balkonove Cheiro roxa schodilo asi 100 kvetu jsem ho ptesadil do většího 15l kyble a umístil na zahon. Po pěti dnech jsem na něm objevil cca deset plodu a žádné spadene kvety 

Tak to je dobře. Mně to také na balkoně kvete, hodně shazuje, ale větší dostat nemohou...není místo :-(
Uvidím...jsou to takové dámičky
Uvidím...jsou to takové dámičky

- Berry161
- Stálý člen
- Reputace: 2
S rostlinama v kýblech ti dávám za pravdu i když byly vy sety později a neměli takové podmínky po odnesení do foliáku rostou a nasazují neuvěřitelně asi příští rok Dám všechny rostliny do nádob
Neni to tim ze hnojivo se udrzi v ramci kyble zatimco kdyz je ve volne pude, muze prosaknout celkove do stran nebo dolu a koreny jej tak nedostanou, nebo velmi malo?
- Berry161
- Stálý člen
- Reputace: 2
myslím že je to hlavně tím že kořeny se lépe prohrějí v kýblech než v zemi ale tím to také je jednak živiny neutíkaji ani voda
Tak po čtyřech dnech kratší dovolené na Lipně jsem se po návratu na zahradu rozradostněl
V pátek 24.7. jsem přesunul jednu Carolinu ven, z důvodu neustálého opadávání květů jako experiment a ejhle jsou to jen čtyři dny a už sezačínají rýsovat první plody což je neuvěřitelné pro mě každopádně radost
Carolina v pátek :

Carolina dnes :

Tuhle Carolinu mám ve foliovníku a také 99% květů schodila ale našel jsem první plod

Cheiro Roxa které si venku chrochtá plodí jako o závod :

Cheiro Roxa 2 ve foliovníku si taky nestěžuje

Některé plody Devils Tongue jsou monstrozní :

Tady máme Trinidad Scorpion Peach ( foliovník ) :

Trinidad Scorpion Black nasazuje hodně plodů ( venku ) :

Monster květy 7Pod Douglah :

Ve foliovníku mám také jednu NO NAME rostlinu kterou jsem při výsevu zapoměl pojmenovat a můj Typ je že je to bud Carolina nebo Jigsaw co myslíte ?

A první letošní větší sklizen :

Váženo bez velkých kapiíí

Největší Dorset Naga :

V pátek 24.7. jsem přesunul jednu Carolinu ven, z důvodu neustálého opadávání květů jako experiment a ejhle jsou to jen čtyři dny a už sezačínají rýsovat první plody což je neuvěřitelné pro mě každopádně radost

Carolina v pátek :
Carolina dnes :
Tuhle Carolinu mám ve foliovníku a také 99% květů schodila ale našel jsem první plod

Cheiro Roxa které si venku chrochtá plodí jako o závod :
Cheiro Roxa 2 ve foliovníku si taky nestěžuje
Některé plody Devils Tongue jsou monstrozní :
Tady máme Trinidad Scorpion Peach ( foliovník ) :
Trinidad Scorpion Black nasazuje hodně plodů ( venku ) :
Monster květy 7Pod Douglah :
Ve foliovníku mám také jednu NO NAME rostlinu kterou jsem při výsevu zapoměl pojmenovat a můj Typ je že je to bud Carolina nebo Jigsaw co myslíte ?
A první letošní větší sklizen :
Váženo bez velkých kapiíí
Největší Dorset Naga :