LOBO - prales 2015
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: LOBO - prales 2015
Sem ted na mobilu co te sqash jamayka yelow palivost ??? Vypada ze to dost plodi jak moc je to vynosnost o proti habaneru treba ?
To Pedro: Tak dobre kapie budou zítra jak sladký tak ty sicilsky ;-)
Vasjis : Palivost asi jako Habanero a vynosnost veliká je to plod vedle plodu, na to jak je rostlina mala asi 35cm na výšku tak a plodu cca 50 bych tipoval.
Vasjis : Palivost asi jako Habanero a vynosnost veliká je to plod vedle plodu, na to jak je rostlina mala asi 35cm na výšku tak a plodu cca 50 bych tipoval.
Me prijde ze moc nepali, kdyz jsem mel vzorek od dr. Pedra. Slupnul jsem jich nekolik za sebou jen tak bez niceho, coz treba u Haba jen tak nedam.
Mnohem slabsi nez jakekoliv Habanero dle meho.
Chut je vyborna, ale ma tenkou stenu, takze o stavnatosti moc nemuze byt rec. Hezka a vynosna, ale ze by to bylo nejak terno, to asi ne.
Mnohem slabsi nez jakekoliv Habanero dle meho.
Chut je vyborna, ale ma tenkou stenu, takze o stavnatosti moc nemuze byt rec. Hezka a vynosna, ale ze by to bylo nejak terno, to asi ne.
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Ty jo tak to jestli budou seminka nejake volne rad bych se zapsal na seznam jestli by bylo mozno zkusit na pristi sezonu 

Ty 7POT red jsou krasny papricky, kam se hrabou Haba 
Celkove je znat ze jsi zacal drive a kytky jsou uz dospele a pripravene drzet plody.

Celkove je znat ze jsi zacal drive a kytky jsou uz dospele a pripravene drzet plody.
Haba a jejich typická chuť...to je prostě něco superMartinS píše:Ty 7POT red jsou krasny papricky, kam se hrabou Haba

7 pot jsem ještě neměl a doufám, že budou chutnat stejně jako vypadají.
Jinak souhlas...předpěst v prosinci je více než znát. Je to fakt dobrý.
Vasjis píše:Ty jo tak to jestli budou seminka nejake volne rad bych se zapsal na seznam jestli by bylo mozno zkusit na pristi sezonu
Určitě ti rád zašlu i plod na koštovačku

-- 21 črc 2015 07:50 --
No to sice jo ale v tom Prosinci jsem předpěstoval pouze pár odrůd, ten 7POD Red jsem klíčil až někdy v únoru tuším.Pedro píše:Haba a jejich typická chuť...to je prostě něco superMartinS píše:Ty 7POT red jsou krasny papricky, kam se hrabou Haba
7 pot jsem ještě neměl a doufám, že budou chutnat stejně jako vypadají.
Jinak souhlas...předpěst v prosinci je více než znát. Je to fakt dobrý.
Jinak plody má opravdu luxusní ale zatím to nevypadá na extra výnos, zatím jsem sklidil jen 6 papriček a květů málo
Lobo máš to doopravdy krásné.

Je to hodně znát, když porovnáš to, co jsi vyséval v prosinci a co třeba v únoru? Nebo to dohnaly a jsou na tom podobně?lobo píše: No to sice jo ale v tom Prosinci jsem předpěstoval pouze pár odrůd, ten 7POD Red jsem klíčil až někdy v únoru tuším.