kvetináče
Re: kvetináče
Napiš přesně co máš, máš tam víc květináčů než píšeš, jaké máš Bird's Eye? Thai HOT nebo Malawi... a odkud?
Obávám se, že nevím
Zleva birds eye, trinidad perfume, bhut jolokia caramel, potom dvě thanksgiving, pak dvě nějaké fialové vzrůstem prý jako birdy, pak jedna větší tak cca 40cm, pak dvě největší o kterých netuším ani vzdáleně, co to je. Musíte mi tolerovat začátek, příští sezonu už bude vše pěkně popsané a ze semínek 

Nevíš tedy odkud máš Birdy?tifik píše:Obávám se, že nevímZleva birds eye, trinidad perfume, bhut jolokia caramel, potom dvě thanksgiving, pak dvě nějaké fialové vzrůstem prý jako birdy, pak jedna větší tak cca 40cm, pak dvě největší o kterých netuším ani vzdáleně, co to je. Musíte mi tolerovat začátek, příští sezonu už bude vše pěkně popsané a ze semínek
No tak těžko radit, vždy vyklepni rostlinku a když uvidíš kořenový bal co jde dokola hustě, tak šup s ní do většího

Na birdy se můžu samozřejmě zeptat pestitele...
O to zase tak nejde, to mě zajímalo soukromě, jaký to je druhtifik píše:Na birdy se můžu samozřejmě zeptat pestitele...

Ale velikosti kvétináčů to chce prostě mrknout na kořeny...
Jen na okraj, v ikee mají 10l plastové koše na papíry za 29Kč, stačí udělat dírky a je to
Žádné květníky za 100,-
Viz moje fotky v galerii, ty černé.

Ahojky. V klatovske pekarne celkem trvale odprodavaji 7-10 l. kybliky i s vickem za jednotnou cenu 5korun. Jsou od marmelady, takze beru ze neuvolnuji zadne karcinogeny. Karlik 

Jiz jsem psal jinde, ale venuji klidne vsechny 5l kyble od tatarky/kecupu co mam. Mam jich pres 10ks urcite. Jiz je nebudu pouzivat, protoze mam vetsi + textilni. Kdo by chtel, musel by si ale prijet ke me do Branika