Balkónové pěstování: Season 2
Re: Balkónové pěstování: Season 2
Už jsem na tvé vlákno koukal, ty máš kytky na jinačím levlu než já
budu muset na nich ještě zapracovat 
Tyhle listy jsou spalene od slunicka nebo horkeho vzduchu. Taky se mi jich takovych par ve foliaku i pres textilii udelalo.
Spis je to takove zapareni. Prime spaleni je spis bile az svetlehnede.
Z nezaliti tohle neni, kytka vysycha postupne. Stale jeste nejsou moc extra vedra, normalne zalevam jednou za 3 dny a bez problemu.
Kytky ani nestihnou svesit listy. To cervenec nebo srpen pri nejvetsich vedrech budu zalevat obden, tj jednou za dva dny kdyz bude treba
Spis je to takove zapareni. Prime spaleni je spis bile az svetlehnede.
Z nezaliti tohle neni, kytka vysycha postupne. Stale jeste nejsou moc extra vedra, normalne zalevam jednou za 3 dny a bez problemu.
Kytky ani nestihnou svesit listy. To cervenec nebo srpen pri nejvetsich vedrech budu zalevat obden, tj jednou za dva dny kdyz bude treba
Za jak dlouho si kytky si zvyknou na sluneční záření? Je možné textilii sundat po týdnu? NJ to zas budou vedra to abych si bral na balkon včetně vody i jeden vychlazenej půlitr

Já jel dnes v 9 do práce a raději dvě habanera pár dní přesazené přikryl na zábradlí dětskou plenou co jsem našel válet.
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Já odkrýval po cca 14-20 dnech...v pohodě..spáleniny nejsou..ale je fakt že v dobu co si kytky zvykaly na slunce tak bylo občas zataženo, občas vysvitlo....takže to bylo plynulé 
http://www.foto-tapety.cz
Teď jsou pěkné pařáky, příští týden by se to mělo sklidit. Taky to tak zkusim po těch dvou týdnech pokud bude normální počasí 
Přišel čas na další up, i když trochu neplánovanej, ale chtěl bych vám položit další otázečku.
určitě mojí chybou jsou moje papričky dost pozadu s růstem, za vinu bych tomu dával asi špatné umělé osvětlení v prvním měsíci pěstování a nebo dlouho malé kelímky v kterých čekali na přesazení. Každopádně nevím zda už mám přestat zaštipovat květy, nebo ne.Jalapena jsou vysoké od 20cm do 25cm a Habanera okolo 15cm.Mám strach, že když ještě nepřestanu tak na podzim nestihnu sklidit a když přestanu tak bude malá úroda.
předem díky

určitě mojí chybou jsou moje papričky dost pozadu s růstem, za vinu bych tomu dával asi špatné umělé osvětlení v prvním měsíci pěstování a nebo dlouho malé kelímky v kterých čekali na přesazení. Každopádně nevím zda už mám přestat zaštipovat květy, nebo ne.Jalapena jsou vysoké od 20cm do 25cm a Habanera okolo 15cm.Mám strach, že když ještě nepřestanu tak na podzim nestihnu sklidit a když přestanu tak bude malá úroda.
předem díky

Ted jeste vzrust neres, za mesic dokaze chilli se rozrust tolik az to hezke neni