Balkónové pěstování: Season 2
Re: Balkónové pěstování: Season 2
díky za odpovědi, to jsou ještě reálné objemy. překvapujeme mně že na jala jsou menší květináče než na haba,když už teď jsou jala jednou takové 

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Tak to si řeknem v létě, šéfeStill píše:... překvapujeme mně že na jala jsou menší květináče než na haba,když už teď jsou jala jednou takové

Takže asi ještě větší co 

- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Tož je přesad do dopurucenejch kyblíku. .. a oni ti to rychle vysvětlí samy jak jsou Haba malinký. ....Still píše:díky za odpovědi, to jsou ještě reálné objemy. překvapujeme mně že na jala jsou menší květináče než na haba,když už teď jsou jala jednou takové

tak tu mám další update. dneska jsem zastříhl spodní listy a už dvě jala nasadily květy, tak jsem je taky schodil. po tak pro ně náročným chirurgickým zákroku,dostaly každosobotní příděl focuse 
haba

jala

haba

jala

po dlouhé době přináším update.Předevčírem došlo ke konečnému přesazení a k umístění na balkon se severozápadním výhledem.Papričky jsou oproti ostatním "kolegyním" zde na foru menší,tak doufám že to teď doženou
celkový konečný stav je tedy 3x Habanero BMJ 3x Jalapeno Jalastar a 4x Jalapeno Maylon.

Zeptám se zběhlých v oboru,protože si nevím úplně rady: jak hodně mám zalévat v takhle velkých nádobách? tak aby voda protekla zkrs? Říkám si aby substrát pak od spodu nehnil. A když budu zalévat málo, tak by se mi zas kořeny mohly držet v horní části květináče.Poradí někdo? 

Ja naleju na povrch odhadem tak 2-3dcl k vetsim 2x tydne(ty ktere maji 10l kvetinac). Nemusi ti to proteci, idelani kdyz odhadnes tak, ze neprotece 
Zkusim to priste zmerit. Odhadem je to kolem 5ti litu na tech 21 kytek. S tim ze velkych kytek je zhruba polovina.

Zkusim to priste zmerit. Odhadem je to kolem 5ti litu na tech 21 kytek. S tim ze velkych kytek je zhruba polovina.