Balkónové pěstování: Season 2
Re: Balkónové pěstování: Season 2
podle mě to blízko není, taky jsem to tak měl a v pohodě...
Gorazd: ahoj, nakonec se to vyřešilo samo, žloutnou pomalu dál a pravých lístků už je dost.takže u mně to byla zbytečná panika. Radši to vyfoť a pošli sem, někdo zkušenej ti tu určitě poradí
Lukas26: díky, no to je dobře protože moc místa na zvedání lampy už nemám a rád bych ho využil az budou kytky větší

Lukas26: díky, no to je dobře protože moc místa na zvedání lampy už nemám a rád bych ho využil az budou kytky větší
další aktualizace:
Jalapenos Jalastar a Maylon pro tchýni:

no a tady moje

Habanero BMJ pěkně pod zdrojem, jen asi nestihnout dozrát protože mojí blbostí jsem je zasadil pozdě, až s Jalapeno

žloutnoucí list na jalapenu, předevčírem dostali postřik wuxolem a evidentně jim to prospívá
tak snad to tím zarazím

Jalapenos Jalastar a Maylon pro tchýni:

no a tady moje

Habanero BMJ pěkně pod zdrojem, jen asi nestihnout dozrát protože mojí blbostí jsem je zasadil pozdě, až s Jalapeno

žloutnoucí list na jalapenu, předevčírem dostali postřik wuxolem a evidentně jim to prospívá

Po deseti dnech přidám o5 aktualizaci, kytkám se zdá se daří. Už ale začínají mít problém s prostorem v "growskříni" 
každou sobotu dostávají zálivku s 1% focusu a každých deset dní Wuxal Kalcium.

Habanera pěkně uprostřed

a Jalapeno po stranách

mám dilema pouze z 3 dcl kelímků, a nevím jestli mám papriky vystavit přesazení teď do půl litrů a v květnu do velkých a nebo jestli to vydrží.
Co by jste mi poradili?

každou sobotu dostávají zálivku s 1% focusu a každých deset dní Wuxal Kalcium.

Habanera pěkně uprostřed

a Jalapeno po stranách

mám dilema pouze z 3 dcl kelímků, a nevím jestli mám papriky vystavit přesazení teď do půl litrů a v květnu do velkých a nebo jestli to vydrží.
Co by jste mi poradili?

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
0,3 květináče jsou nic moc, ale myslím že do května to zvládnou, zvlášť když mají dostatek živin z hnojiva.
http://www.foto-tapety.cz
Normálně používám půl litry,ale letos jsem se spletl při nákupu a zjistil jsem to v podstatě až po přesazení
jakou by jste mi doporučili velikost finálních květináčů? Vím že čím větší tím lepší, no ale přeci jen půjdou na balkon
tak aby se mi tam vešli a přítelkyně moc neremcala 

- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
haba bych viděl tak min. 10L a jala by mohly vystačit se 5-6L
Osobne mam na balkon jako strop pripravena zednicka vedra 12l. Ale zatim jsem je nepouzil a mam kombinaci 10l kvetinacu + kyble od jogurtu/horcice... ktere maji 5,8l. Vetsi nez tech 12l mit nadoby nebudu, protoze pak by byl fakt problem s mistem.
Mam chinesky v 10l kvetinacich. Anunky a Bacatum bishopa v 5,8l. S tim ze Bishopa asi jeste budu presazovat. Mno uvidime.
Koukal jsem i na 20l zednicke kyble nebo malirske, ale to je spis do foliaku/skleniku.
Mam chinesky v 10l kvetinacich. Anunky a Bacatum bishopa v 5,8l. S tim ze Bishopa asi jeste budu presazovat. Mno uvidime.
Koukal jsem i na 20l zednicke kyble nebo malirske, ale to je spis do foliaku/skleniku.