Mám jich celkem sedm, tyhle jsou jen pro ilustraci jak to vypadá.
Tak jsem se rozhodl je přesadit
Colostomizer píše:To je jako by ses ptal, proč mají někteří předpubescenti na konci základky potřebu souložitJacopo.F. píše:No jo, ale otázka zní: Čím to je??? Co je tak vyvedlo z míry, že v tomhle předpubertálním věku cítí potřebu kvést a plodit??? Když na to evidentně nemaj "postavu". Že by to, že jsou na okně? Vystaveny (občasnému) slunci s větším podílem červené složky světla??? Nebylo by jim pak lépe pod studeným umělým světlem??? Mě to pukne hlavu......
![]()
Jo vlastně - a jak se to vlastně dělá???? Jen tak utrhnout? Neublížím tím té rostlině?? Nebo nůžkama na nehty???Když na to evidentně nemaj postavu
Holt příroda je mocná čarodějka a kytce do hlavy nevidíš. Světelné spektrum na to má částečně vliv, ale jediný faktor to asi není ...
Vyštipuj květy co nejmenší, aby se rostlina zbytečně nevysilovala. Já se snažím opatrně nůžkami na nehty vylamovat poupata ohnutím a tlakem směrem dolů. Většinou povolí a upadnou. Pokud už jsou poupata větší a nejde to, tak jedině naostro odstřihnout, ale potom zůstávají pahýlky a je potřeba dávat pozor na okolní listy. Když budeš šikovný, tak rostlině neublížíš![]()
Hezky trénuj a užívej si, že těch poupat zatím nejsou desítky
Jo a abych nezapomněl - ještě je volný parapet v kuchyni.chilli-max píše:..... to bude teprve hádanka : KAM S PAPRIKAMA
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti