Přesně po týdnu, zasety byly minulou neděli - 22.2., foceno v neděli 1.3. večer.
První sezóna (aby nebyla taky poslední....)
- Jacopo.F.
- Stálý člen
- Reputace: 698
- Obrázky: 0
Re: První sezóna (aby nebyla taky poslední....)
A další lezou z hlíny!!

Přesně po týdnu, zasety byly minulou neděli - 22.2., foceno v neděli 1.3. večer.

- Jacopo.F.
- Stálý člen
Tak jsem kytky maličko přeuspořádal, vyklíčivší mimina seskupeny dohromady pod nejsilnější lampu (pár ještě jich je v pařníku):

Jen ty Rocota (v jogurtových kelímcích) se mi nějak nechcou líbit - jsou takový nějaký jako povadlý nebo co. Tož nevím co s něma. Jsou přelitý? Nedolitý? A tu malou chuděru vpravo uprostřed už pomalu odepisuju. :-(
Habanera se mi tam už nevešly, tak putovaly na okno, listy mají velký dost, tak ať už koukaj chytat denní světlo a snaží se:

Jen ty Rocota (v jogurtových kelímcích) se mi nějak nechcou líbit - jsou takový nějaký jako povadlý nebo co. Tož nevím co s něma. Jsou přelitý? Nedolitý? A tu malou chuděru vpravo uprostřed už pomalu odepisuju. :-(
Habanera se mi tam už nevešly, tak putovaly na okno, listy mají velký dost, tak ať už koukaj chytat denní světlo a snaží se:
-
Bullets
- Stálý člen
- Reputace: 643
Máš to super! ať se daří a pravidelně informuj 
- Jacopo.F.
- Stálý člen
Tahlecto Fatalii vyklíčilo bez děložních lístků, čímž to má spočítaný. Že by nějaká genetická vada?

A nevíte někdoproč je to Habanero vravo takový - no jak to popsat - vrapatý, či 'puchýřovitý'??? Mám jich takových víc a nějak se mi to nechce líbit.....

A jedno Rocoto vypadá na odpis...

...ale dal jsem mu šanci a přesadil ho, tak zítra uvidím, jestli přežilo...

A nevíte někdoproč je to Habanero vravo takový - no jak to popsat - vrapatý, či 'puchýřovitý'??? Mám jich takových víc a nějak se mi to nechce líbit.....
A jedno Rocoto vypadá na odpis...
...ale dal jsem mu šanci a přesadil ho, tak zítra uvidím, jestli přežilo...
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
To bez děložních lístků mi udělaly letos 3 rostliny, pravděpodobně uhnily než vylezly. Krabatění značí mírné přehnojení, pokud se začnou listy kroutit nahoru, tak je přehnojeno již víc než je zdrávo. Dej mu půst a ono se srovná. Mě to ted sazenice udělaly taky, a to jsem je přesadil jen do nového substrátu, který je předhnojený. Oni se s tím holky poperou 
http://www.foto-tapety.cz
- Jacopo.F.
- Stálý člen
Aha, tak díky moc. Já je vůbec nehnojil, jen jsem je přesadil i s jiifou do předhnojenýho substrátu Floria s mykorhizou.
- Jacopo.F.
- Stálý člen
Tak nevim - popolezly ty Habanera vůbec za ten týden??? Nějak se mi zdá že jaksi stagnují či co:

Dorost vlevo celkem funguje, ale ty Rocota vprostřed si už žádají více prostoru. Příští týden budou vypakovány na parapet a basta.
(Ten parapet ale musím teprve postavit.
)

Dorost v detailu. Nejvíc jedou Jalapena - jak namydlený blesk.

Dorost vlevo celkem funguje, ale ty Rocota vprostřed si už žádají více prostoru. Příští týden budou vypakovány na parapet a basta.
(Ten parapet ale musím teprve postavit.
)
Dorost v detailu. Nejvíc jedou Jalapena - jak namydlený blesk.

- Jacopo.F.
- Stálý člen
Tak nakonec nepřežilo. ....