No právě já taky, ale jestli to bude po usušení a namletí taky takový....vavy.p píše:Nestrašte mám tam jolokii několik.....

No teď už žádnou další extra pálivou zasévat nebudu.
No právě já taky, ale jestli to bude po usušení a namletí taky takový....vavy.p píše:Nestrašte mám tam jolokii několik.....
cauko. ja mam bhut jolokiu (svoju) a namleta je uplne super. bez zapachu, po nacuchnuti do flasticky pekne zamrvi v nose a kycham, ako po pepriJacopo.F. píše:Dík za tip. Zkusím.MartinS píše: Bhut Jolokia koreni mi smrdi(uzena i normalni), zatimco Butch Taylor je bomba - zkus jej a uvidis.
Se máš, že máš komu zabavit..... Já loni postavil jeden a teď mi dovezli materiál na základy pro druhej. Hodil by se dobrák kterej by je postavil.....lukas26 píše:jo to je, ale mám malé parapety a u nich hned radiátory, asi by dostaly trochu tepelný šok...musím to ještě domyslet a v dubnu bych je začal zvykat na sluníčko a v květnu šup do skleníku, který jsem zabavil máti a má smůlu...loni si ho koupila, letos už je můj
nápodobne, akurát nemám celý pre seba, ale okupujem..... zatiaľlukas26 píše:a v květnu šup do skleníku, který jsem zabavil máti a má smůlu...loni si ho koupila, letos už je můj
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti