Rocota, ta naše láska ... tipy a triky, jak na ně.
-
- Stálý člen
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
Re: Rocota, ta naše láska ... tipy a triky, jak na ně.
kvety by tam opadavaly?
- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
lobo píše:miroslav píše:letos mam prvne semena, cetl jsem, ze je lepsi ji mit spis venku, je tomu skutecne tak nebo ji mohu dat bez obavu do foliáku?
Foliovník rozhodně neNěkam ven do stínu
JJ jak říká kolega Lobo po třech zmrzlých (polovina května).....šup s ní na zahradu a stín či polostín....

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
S teplotou už jsem také čachroval. Přes den v místnosti kolísá cca mezi 16-22°C, ale na parapetu u okna, kam jsem je přesunul, by mělo být spíše méně, čítám, že tak do 15°C ... No, uvidímeDr.Pedr píše:Rocota pěstuji jako trvalky...daří se jim v chladnějším prostředí (na chodbě a ve sklepě mám v průměru 15 až 17 C ) ..měl jsem jednu kytku doma u okna (s dobrým záměrem, že jí budu rozmazlovat) .. a ouha při pokojové teplotě se vyloženě dusila a stagnovala...šla tedy do sklepa za ostatníma a vše se srovnalo...

-
- Stálý člen
- Reputace: 0
koukám, že se mi pribuzni mozna vysmejou (Beskydy), ze maji lepsi feferonky nez ja tady na Berounsku, kdyz jsou chladnomilnejsi 

Kolegové tak jsem rád že toto někdo založil...Teď by mě zajímalo kdo Rocota v minulých letech pěstoval jaký měl výnos. Myslím hned první rok...
Toho se bát nemusíš, Rocoto je specificka odrůda, protože pochází z Jihoamerických And-cca 2000m.n.m.miroslav píše:koukám, že se mi pribuzni mozna vysmejou (Beskydy), ze maji lepsi feferonky nez ja tady na Berounsku, kdyz jsou chladnomilnejsi

Kdežto klasické jak ty rikas feferonky mají rády teplo
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Já měl minulý rok z jedné rostliny cca 5-10 plodů... z toho jich cca 80% dozrálo..zbylé jsem sklidil zelené. Měl jsem 4 rostliny. Rocoto RED.
http://www.foto-tapety.cz
Ahoj kolegové jsem rád že se zde objevilo nové téma které budu s radostí číst tímto děkuji Colostomizerovi za výborné nápady a proto jde karma nahoru na maximum co mohu dát a těším se na další příspěvky ohledně rocota