A ten obrazok v okne pripomina paprickam ich karibsku domovinu ..pekne pekne
Chilli-max : Sezóna 2015
Re: Chilli-max : Sezóna 2015
Vidim ze hore na svetle sa tiez klici...teplo vyuzite jak ma byt
...nepece ich to tam ale moc?

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Tošičku mimo chilli.. ale.
Dnes jsem navozil osm várek čerstvého koňského hnoje jako topení do teplých pařenišť ...zítra jdu vysévat ředkvičky, květák, salát, celer, brokolici, kedlubny atd.
Tímto vozíkem jsem to tahal 350 metrů od zdroje hnoje...cestou necestou ...no mám toho fakt dost

Dvě pařeniště jsem naplnil 30cm festovně ušlapaného hnoje a na to naházel zpět zeminu co jsem napodzim vyházel.... a už to bude topit

Dnes jsem navozil osm várek čerstvého koňského hnoje jako topení do teplých pařenišť ...zítra jdu vysévat ředkvičky, květák, salát, celer, brokolici, kedlubny atd.
Tímto vozíkem jsem to tahal 350 metrů od zdroje hnoje...cestou necestou ...no mám toho fakt dost
Dvě pařeniště jsem naplnil 30cm festovně ušlapaného hnoje a na to naházel zpět zeminu co jsem napodzim vyházel.... a už to bude topit
http://www.foto-tapety.cz
- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Podle lunárního kalendáře je dnes vhodný den na výsev, tak proběhla další vlna výsevu (podrobnosti v aktualizovaném prvním příspěvku). Prozatím mám vyseto 58 druhů a už mě čekají jen annumky, sladké i chilli.
Celkový pohled na sazeničky

zde převážně rocota

škola v dvoustupu (moruga brown)

vícepatrové klíčení
mám plno

celkový pohled na pěstební koutek, lehce jsem předělal osvětlení vzhledem k aktuálním potřebám. Ale už mám připravené další zářivková tělesa....jen čekám až mi konečně dodají objednané Narvy BioVital

Celkový pohled na sazeničky
zde převážně rocota
škola v dvoustupu (moruga brown)
vícepatrové klíčení
celkový pohled na pěstební koutek, lehce jsem předělal osvětlení vzhledem k aktuálním potřebám. Ale už mám připravené další zářivková tělesa....jen čekám až mi konečně dodají objednané Narvy BioVital
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Super! Už se těším na Tvou podkrovní džungli
Ať se daří i nadále ...
No to je mazec, me zatim vyklicilo jen 12 z 28mi a to jsem daval seminka do jiffyn 2.2. Tak asi to co vyrostlo trochu uz dam do kvetinacu a misto nich dam do miniparniku jeste rozklicit neco. Protoze zatim se mi tolik nedari.
- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Suppééérrrr ...konečně mi přišly zářivkové trubice Narva BioVital. Nakonec ještě upravím celou osvětlovací sestavu na toto.
2 tělesa s možností tří trubic -- 6x58W = 348w, ale zatím tam budou jen dvě BioVital a dvě Philips 865 (6500K) = 232w
1 těleso s třemi trubicemi 36w =106w z toho 2 BioVital a jedna Osram 865 (6500K)
1 těleso s třemi trubicemi 18w = 54w z toho 2 BioVital a jedna Philips 865 (6500K)
celé to bude na nasvícení plochy 2x3m2 , ještě musím nějaké trubice dokoupit, ale zatím je čas

2 tělesa s možností tří trubic -- 6x58W = 348w, ale zatím tam budou jen dvě BioVital a dvě Philips 865 (6500K) = 232w
1 těleso s třemi trubicemi 36w =106w z toho 2 BioVital a jedna Osram 865 (6500K)
1 těleso s třemi trubicemi 18w = 54w z toho 2 BioVital a jedna Philips 865 (6500K)
celé to bude na nasvícení plochy 2x3m2 , ještě musím nějaké trubice dokoupit, ale zatím je čas
Osvětlení pro fotbalový stadion
D 
-
miroslav
- Stálý člen
- Reputace: 0
pěkný a od kdy do kdy budes svitit?