toho UFOna máš len ako okrasku?...alebo je dobrý aj chuťovo?...moc tú odrodu nepoznám
Mám je letos prve, takže netuším, jaká bude chuť, ale dle recenzí by měla být příjemná. Je ale fakt, že jsem je koupil i kvůli vzhledu plodů, takže to budou i okraskyFejzak píše:Ahoj pekná práca![]()
toho UFOna máš len ako okrasku?...alebo je dobrý aj chuťovo?...moc tú odrodu nepoznám
Díky a ať se darí i tvým mimčům!Colostomizer píše:Pěkná práce! Ať rostou!
Jj urcite maju pekny zaujimavy tvarDarthVikta píše:Mám je letos prve, takže netuším, jaká bude chuť, ale dle recenzí by měla být příjemná. Je ale fakt, že jsem je koupil i kvůli vzhledu plodů, takže to budou i okrasky
Minulej rok jsem pěstoval okrasky Black Pearl + NuMex Centennial a připadly mi jako jedno velký semeno... Plod prťavej a v něm semen na plantáž, takže letos bude NuMex jen v malým květníčku (tak tři litry). Jíst ho nebudu, ale rád se zas podívám na tu zálavu různobarevných čilátekFejzak píše:Jj urcite maju pekny zaujimavy tvarDarthVikta píše:Mám je letos prve, takže netuším, jaká bude chuť, ale dle recenzí by měla být příjemná. Je ale fakt, že jsem je koupil i kvůli vzhledu plodů, takže to budou i okrasky...a co sa tyka chuti tak daj potom vedet...lebo co som mal moznost ochutnat plody z inych okrasiek (black pearl,chinense multicolor, twilight...) tak to mi moc nesmakovalo...meh
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti