Tyjo, tos měl celkem peška, co? :/ Jestli bys ty čokolády ještě chtěl vysadit, tak je to sice na hraně, ale neměl by to být zas velkej problém. Klidně ti semena pošlu...
A že se na mě zase chystáš je pozitivní, asi zavolám do Spinfieldu, ať mi Homer pošle ňáký plutonium, abych taky řádně zahnojil
Pokud rostlinky nejsou vysloveně na odpis, tak to pravděpodobně zvládnou. Zasazení až po listy jim každopádně prospěje a pustí nové kořeny ze stonku....když nebudeš přelívat, rozhodně neuhnijou.
At se to podaří.
To DarthVikta: Díky za nabídku, ale pevně věřím že přežijí a to už bych pak nevěděl fakt kam s tím. Už teď po příbuzných škemrám o vyhrazení prostoru na zahradě
Jinak listy vypadají dobře a nijak pohledově netrpí. Ale ten kořen je mizerný. No teď bude krásně vidět zda rostou když se listy odlepí od hlíny. Minulý rok jsem šel také asi 4cm stonkem do hlíny a pohoda. To ti trávaři pěstují plevel a ví prd jaká láska je potřeba dát chilli
Tak tedy doufám že bude co přidávat jako update
Slibovaný update. Na foto asi 1/3 sazenic.Zbytek je po příbuzných a z tohoto si nechám asi jen co je v květináčích. Včera jsem jich musel dost sundat z okna...Intumescence jak vyšitá i zhora na listech Radost mám z Rocota, ale hlavně aby něco vyplodilo A 7 pot mi přijde spíše jako salát:) (druhá řada zhora, třetí květináč zleva)
Po delší době dávám up...Vše roste krásně, něco kvete a rocota se mají čile k světu. Bohužel mám absenci oken a není kam rostliny v květináčích dávat....Pouze jedno normální a 4 střešní okna. Proto dnes vynalezen zlepšovák, ale asi to byl můj poslední hrdinský čin. Kdybych se neozval tak víte proč jsem zemřel