mšice

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
ripaxxx
Stálý člen
Reputace: 0
Obrázky: 0

Re: mšice

Příspěvekod ripaxxx » 08 led 2015 14:26

Zamě s tou marijánkou...Nedávat...Vlastní zkušenost že mšice akorát natáhla.

Dr.Pedr
Stálý člen
Reputace: 159

Příspěvekod Dr.Pedr » 08 led 2015 17:34

ripaxxx píše:Zamě s tou marijánkou...Nedávat...Vlastní zkušenost že mšice akorát natáhla.
JJ svatá pravda , i když mám zkušenost pouze s technickou verzí gandži... musel jsem ji stříkat taky.... :wave:
Naposledy upravil 1 dne Dr.Pedr; celkem upraveno 10x.

wlasta1
Stálý člen
Reputace: 266

Příspěvekod wlasta1 » 08 led 2015 18:28

zkusím tu bazalku... jinak mám i virgin tabák, taky ho zasadím....

witass
Nový člen
Reputace: 0

Příspěvekod witass » 11 led 2015 00:28

Dr.Pedr píše:
witass píše:Stačí jedna rostlinka marihuany někde vedle a mšici za celý rok neuvidíš. To je jistota!
A že by to v dnešní době bylo něco vyloženě nedostupného si nemyslím, vždy se u někoho v okolí najde.. a roste to samo...
http://www.semena-marihuany.cz/cs/blog/ ... konopi-1-2" onclick="window.open(this.href);return false;

Tak jak to je..? :dunno:
No já to mám čistě z vlastní zkušenosti. Používáme proti mšicím ve skleníku vždy jednu rostlinu již několik let a zatím funguje na 100% oproti předchozím rokům, které byly v podstatě vždy se mšicemi.
Ono je to ale tak, že mšice má rostlinku marihuany mnohem raději a to tak moc, že všechny ostatní rostliny v okolí ji prakticky úplně přestanou zajímat. Té rostlině to ale zas tolik nevadí a hlavně o ni nám přece ve výsledku nejde...

martinZA
Nový člen
Reputace: 12

Příspěvekod martinZA » 12 led 2015 17:06

Ahoj.mal som minuli rok napadnuté rastlinky touto havedou a pomohol mi Mospilan 20SP .raz postriekal a bol kľud..

-- 12 led 2015 18:07 --

Ahoj.mal som minuli rok napadnuté rastlinky touto havedou a pomohol mi Mospilan 20SP .raz postriekal a bol kľud..

Jacopo.F.
Stálý člen
Reputace: 698

Příspěvekod Jacopo.F. » 01 úno 2015 20:06

Aha, takže tabák Virginský je proti mšicím! Já si říkal, proč mi ke dvěma balíčkům s chilli semínky přibalili z chillifarmy jeden sáček s pidisemínky tabáku virginského - jsem si říkal to mi naznačují jako že mám začít kouřit nebo co?? - a ono proti mšicím. Já dycky myslel, že to se dělá výluh kterým se to postřikuje a takhle to vypadá, že i ty rostliny samy ty neřády odpuzují??

chilli-max
Stálý člen
Reputace: 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chilli-max » 01 úno 2015 20:17

Minulý rok jsem měl tabák na zahrádce a vždy na listech byla hromada různého uhynulého hmyzu... listy mají hodně jemných chloupků a jsou takové jakoby lepivé... takže ten uhynulý hmyz na nich pěkně držel. Otázka uhynutí mi není úplně známá...ale pokud by si ten hmyz sosnul trochu štávy, tak je to jasné :-)
http://www.foto-tapety.cz

Dr.Pedr
Stálý člen
Reputace: 159

Příspěvekod Dr.Pedr » 01 úno 2015 20:41

.....Četl jsem diplomovou práci jisté X.X. z ČZU ...na téma tabák...v části ..využití látek z tabáku proti škůdcům v zemědělství (jednalo se o výluh)..
...je popsáno , že toxicita tabákového výluhu je až 400 X větší než u běžné chemky(např.Mospilan SP 20)...(rozuměj toxicita= jedovatost) a to nejenom pro ty kur*vy zelený (mšice) ale téměř pro všechno živé... (stačí zadat do google ,,tabákový výluh je prudce jedovatý,,) a možná ,že se budete divit co je to zač.....nehaním tento způsob boje proti škůdcům...jen než se do toho pustíte dobře si zjistěte fakta (pro a proti )... :tiphat:

Zpět na „Začátečnický koutek“