
Jakýkoliv tip uvítám, i když si trochu myslím, že estetický požadavky se při uchovávání asi většinou neberou jako ty hlavní. :P
neříkám že je to problém ale po rozmražení ztoho bude povadlej panskej úd kteréj chutná jak napůl plesnivá paprika takže doporučuji mrazit v tekutem dusíku nebo vůbec a nakládání do soli je fajn jan se to nedá použín normálne k jídlu ale je to ideální do omáček a gulášu ale teť mě ještě napadlo to konzervovat pomoci mlečného kvašení tak jak to delá colostomizer a chuť je vyborná a nacpat do 5l sklenice celé plody třeba naplněné cibulkou a zelímhreru píše: Cože s tím mražením?, proč by to mělo dělat problém?
proki73 píše: neříkám že je to problém ale po rozmražení ztoho bude povadlej panskej úd kteréj chutná jak napůl plesnivá paprika takže doporučuji mrazit v tekutem dusíku nebo vůbec a nakládání do soli je fajn jan se to nedá použín normálne k jídlu ale je to ideální do omáček a gulášu ale teť mě ještě napadlo to konzervovat pomoci mlečného kvašení tak jak to delá colostomizer a chuť je vyborná a nacpat do 5l sklenice celé plody třeba naplněné cibulkou a zelím
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host