Regulus 2014
Re: Regulus 2014
ahoj. Bude manzano rocoto red ve skleníku v pohodě nebo jej nechat raději venku? Díky za radu 

ve skleníku je to super ale nezapomínej že je to vysoka rostlina 100-130 cm tak at ti to nezastíní ostatní rostlinybremic píše:ahoj. Bude manzano rocoto red ve skleníku v pohodě nebo jej nechat raději venku? Díky za radu

no jak na ně tak hledím tak se mi zdá, že si to teplo moc neužíváproki73 píše:ve skleníku je to super ale nezapomínej že je to vysoka rostlina 100-130 cm tak at ti to nezastíní ostatní rostliny

ja mam zas jedno Rocoto Brown v skleníku a tiez sa mi zdá ze mu to moc nesvedčíbremic píše:no jak na ně tak hledím tak se mi zdá, že si to teplo moc neužíváproki73 píše:ve skleníku je to super ale nezapomínej že je to vysoka rostlina 100-130 cm tak at ti to nezastíní ostatní rostliny
tak to asi někde máte chybu soudruzi protože Rocoto je původem z mexika kde paří slunce den co den ale je potřeba udržovat vlhkost dost nízko takže je třeba větrat 

-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
V topiku Reguluse minulý rok je dost pěkně rozepsáno jaké podmínky Rocota mají rády. Mají radši větši rozdíly mezi teplotama ve dne a v noci, skleník na to není uplně vhodný, spíš jihovýchodní zed a tak 
Ale jinak nádhera, taková sada rocoto .. Měl jsem k dispozici jen 4 semínka, vylezly 2 a ještě jsem přesně nepřišel na jejich chut s vodou, hnojením a tak
Ale jinak klobouk dolů 

Ale jinak nádhera, taková sada rocoto .. Měl jsem k dispozici jen 4 semínka, vylezly 2 a ještě jsem přesně nepřišel na jejich chut s vodou, hnojením a tak

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Přesně tak
Rocota bydlí v Peru v podhůří And a teplo skleníku jim moc nesvědčí ... V našich podmínkách je ideální pěstovat je venku, mimochodem právě kvůli již zmíněnému střídání teplot 
Příští rok jdu do Rocoto brown ... mám jihovýchodní lodžii, tak jsem zvědav ...

Tak přesně tohle jsem potřeboval potvrdit. DíkyColostomizer píše:Přesně takRocota bydlí v Peru v podhůří And a teplo skleníku jim moc nesvědčí ... V našich podmínkách je ideální pěstovat je venku, mimochodem právě kvůli již zmíněnému střídání teplot