Sladke papriky
Sladke papriky
Ahojte, zaobera sa niekto z vas popri pestovaniu chilli palivych papriciek aj pestovanim sladkych paprik ? Ak ano vedeli by ste mi odporucit odrodu s co najvacsimi a najchutnejsimi plodmi
?

Re: Sladke papriky
Tak klasický sladký papriky to nejsou ale pěstuju i Habanero lemon a ten je sladkej. Dá se naplnit nějakou pikantnostíhabanero píše:Ahojte, zaobera sa niekto z vas popri pestovaniu chilli palivych papriciek aj pestovanim sladkych paprik ? Ak ano vedeli by ste mi odporucit odrodu s co najvacsimi a najchutnejsimi plodmi?

Pozeral som ich a su celkom peknebremic píše:Tak klasický sladký papriky to nejsou ale pěstuju i Habanero lemon a ten je sladkej. Dá se naplnit nějakou pikantnostíhabanero píše:Ahojte, zaobera sa niekto z vas popri pestovaniu chilli palivych papriciek aj pestovanim sladkych paprik ? Ak ano vedeli by ste mi odporucit odrodu s co najvacsimi a najchutnejsimi plodmi?

-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, měl jsem letos nějaké meiky směsku zelených, červených a žlutých a byly výborné. Některé větší jak dlaň s prsty, zvlášt ty červené. Žluté byly poměrně široké. Všechny štavnaté a voňavé. První sada paprik zraje při výšce asi 40 cm, další ve výšce asi 80-100cm po prvním sběru. Nějaké fotky se sladkýma mám v galerce. 

Ahoj, pozeral som si tvoju galeriu a vyzeraju naozaj vyborneFilichilli píše:Ahoj, měl jsem letos nějaké meiky směsku zelených, červených a žlutých a byly výborné. Některé větší jak dlaň s prsty, zvlášt ty červené. Žluté byly poměrně široké. Všechny štavnaté a voňavé. První sada paprik zraje při výšce asi 40 cm, další ve výšce asi 80-100cm po prvním sběru. Nějaké fotky se sladkýma mám v galerce.

-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Předpěstoval jsem je vevnitř, aby zesílili a mohly unést plody, které jsou docela těžké a větve potřebují oporu.. Na záhoně určitě by dozrály, měl jsem pár i mimo skleník, ale nebyly tak veliké rostliny ( dá se říct, že to bylo i mou péči, jen jsem zkusil jak se jim bez přílišných zásahů i hnojení bude dařit ) .. Pokud jim dáš aspon 12 litrový květináč, tak jsi v pohodě. Mají větší kořenový systém.
Aha no dobre tak ja by som to skusilFilichilli píše:Předpěstoval jsem je vevnitř, aby zesílili a mohly unést plody, které jsou docela těžké a větve potřebují oporu.. Na záhoně určitě by dozrály, měl jsem pár i mimo skleník, ale nebyly tak veliké rostliny ( dá se říct, že to bylo i mou péči, jen jsem zkusil jak se jim bez přílišných zásahů i hnojení bude dařit ) .. Pokud jim dáš aspon 12 litrový květináč, tak jsi v pohodě. Mají větší kořenový systém.

- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159

http://www.paprika-meisl.wz.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?v=2zfDdjMELvg" onclick="window.open(this.href);return false;
PS: http://www.seminka-chilli.cz/sladka-pap ... a-104.html" onclick="window.open(this.href);return false;