Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE,
nevím jestli to sem uplně patří dne ráno jsem v trafice koupil tento časopis za 64.90kč což není zlá cena a mile mi překvapil, jen zmíním pár receptů -Thajské nudle, Vietnamské letní závitky, Hovězí zelené kari, Tom yum kung, Vepřové vindaloo, Pekingská kachna atd. Je tu také spoustu tipů kde nakupovat jak co upravovat a kde co hledat na netu:
http://www.asiafood.cz/index.php?id_lang=4" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.japamania.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.feme.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
za 64.90 skvělé už jen nakoupit suroviny a může se začít
http://www.fwtandoori.cz/index.php?stre ... r-24x330ml" onclick="window.open(this.href);return false; ??
Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE
- Gygabite
- Stálý člen
- Příspěvky: 434
- Registrován: 09 kvě 2012 19:30
- Reputace: 99
- Obrázky: 0
- Bydliště: Milton Keynes
Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE
Mam takovej pocit ze zacnu schanet zabijeckovy kotel ze by sme spolu neco ukuchtily!!!
Obcas si dam i neco co nepali jako treba kafe nebo caj!!!
- ARTHUR
- Nový člen
- Příspěvky: 49
- Registrován: 23 úno 2013 10:32
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzeňský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE
Joko Vindaloo pro 100lidí nebo ho naplníme olejem a usmažíme pořádnej pytel bramburků co budou za něco stát, a né ten pálivej výsměch co vyrábí bohemia chips a lays a pak se vrhneme na kari pastu
Arthur
- Gygabite
- Stálý člen
- Příspěvky: 434
- Registrován: 09 kvě 2012 19:30
- Reputace: 99
- Obrázky: 0
- Bydliště: Milton Keynes
Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE
Nejak tak.
Obcas si dam i neco co nepali jako treba kafe nebo caj!!!
Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE
To zní jako dobrý nápad. Takhle v parku banda lidí něco brutálního uvaří (Immediate death guláš) a všichni se pořádně přežerou, podebatujou, každej se bude moct vytáhnout se svejma výpěstkama a tak. Klidně se hlásim ke krájení cibule nadrobno (do velkého hrnce umístíme cibuli v celku, přidáme strunovou sekačku a zapneme na dvojku po dobu jedné minuty). Měl by někdo zbytečnou krávu na guláš?
pálí, pálí, pálí ...
Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE
můžu poskytnout bejvalku,je to dost velká kráva
- ARTHUR
- Nový člen
- Příspěvky: 49
- Registrován: 23 úno 2013 10:32
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzeňský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE
O sekyrkoví polívce jsem slyšel, ale guláš míchaný strunovko, doufám že benzínovou z lidským masem a chilli to zní opravdu zajímave
Arthur
- Káša88
- Nový člen
- Příspěvky: 24
- Registrován: 01 úno 2012 12:17
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
- Bydliště: Úvaly
Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE
Dodám i tu svojí bejvalouFindejs píše:můžu poskytnout bejvalku,je to dost velká kráva
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů