Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Ostatní recepty s chilli
Uživatelský avatar
ARTHUR
Nový člen
Příspěvky: 49
Registrován: 23 úno 2013 10:32
Reputace: 1
Obrázky: 0
Bydliště: Plzeňský kraj
Kontaktovat uživatele:

Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Příspěvekod ARTHUR » 19 dub 2013 12:54

Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE,
nevím jestli to sem uplně patří dne ráno jsem v trafice koupil tento časopis za 64.90kč což není zlá cena a mile mi překvapil, jen zmíním pár receptů -Thajské nudle, Vietnamské letní závitky, Hovězí zelené kari, Tom yum kung, Vepřové vindaloo, Pekingská kachna atd. Je tu také spoustu tipů kde nakupovat jak co upravovat a kde co hledat na netu:

http://www.asiafood.cz/index.php?id_lang=4" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.japamania.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.feme.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

za 64.90 skvělé už jen nakoupit suroviny a může se začít :foods:


12223


http://www.fwtandoori.cz/index.php?stre ... r-24x330ml" onclick="window.open(this.href);return false; :D ?? :jolokiatoilet:
Arthur :)

Uživatelský avatar
Gygabite
Stálý člen
Příspěvky: 434
Registrován: 09 kvě 2012 19:30
Reputace: 99
Obrázky: 0
Bydliště: Milton Keynes

Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Příspěvekod Gygabite » 19 dub 2013 16:47

Mam takovej pocit ze zacnu schanet zabijeckovy kotel ze by sme spolu neco ukuchtily!!!
Obcas si dam i neco co nepali jako treba kafe nebo caj!!!

Uživatelský avatar
ARTHUR
Nový člen
Příspěvky: 49
Registrován: 23 úno 2013 10:32
Reputace: 1
Obrázky: 0
Bydliště: Plzeňský kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Příspěvekod ARTHUR » 19 dub 2013 17:41

Joko Vindaloo pro 100lidí :D nebo ho naplníme olejem a usmažíme pořádnej pytel bramburků co budou za něco stát, a né ten pálivej výsměch co vyrábí bohemia chips a lays a pak se vrhneme na kari pastu :)
Arthur :)

Uživatelský avatar
Gygabite
Stálý člen
Příspěvky: 434
Registrován: 09 kvě 2012 19:30
Reputace: 99
Obrázky: 0
Bydliště: Milton Keynes

Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Příspěvekod Gygabite » 19 dub 2013 21:14

Nejak tak.
Obcas si dam i neco co nepali jako treba kafe nebo caj!!!

Uživatelský avatar
cix
Nový člen
Příspěvky: 13
Registrován: 14 dub 2013 10:53
Reputace: 0
Obrázky: 0
Bydliště: Praha

Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Příspěvekod cix » 22 dub 2013 19:04

To zní jako dobrý nápad. Takhle v parku banda lidí něco brutálního uvaří (Immediate death guláš) a všichni se pořádně přežerou, podebatujou, každej se bude moct vytáhnout se svejma výpěstkama a tak. Klidně se hlásim ke krájení cibule nadrobno (do velkého hrnce umístíme cibuli v celku, přidáme strunovou sekačku a zapneme na dvojku po dobu jedné minuty). Měl by někdo zbytečnou krávu na guláš?
:firy: pálí, pálí, pálí ...

Uživatelský avatar
Findejs
Stálý člen
Příspěvky: 140
Registrován: 21 srp 2012 22:16
Reputace: 4
Obrázky: 0

Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Příspěvekod Findejs » 23 dub 2013 09:35

můžu poskytnout bejvalku,je to dost velká kráva :megalol:

Uživatelský avatar
ARTHUR
Nový člen
Příspěvky: 49
Registrován: 23 úno 2013 10:32
Reputace: 1
Obrázky: 0
Bydliště: Plzeňský kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Příspěvekod ARTHUR » 25 dub 2013 12:54

O sekyrkoví polívce jsem slyšel, ale guláš míchaný strunovko, doufám že benzínovou :) z lidským masem a chilli to zní opravdu zajímave :D
Arthur :)

Uživatelský avatar
Káša88
Nový člen
Příspěvky: 24
Registrován: 01 úno 2012 12:17
Reputace: 0
Obrázky: 0
Bydliště: Úvaly

Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Příspěvekod Káša88 » 26 dub 2013 10:20

Findejs píše:můžu poskytnout bejvalku,je to dost velká kráva :megalol:
Dodám i tu svojí bejvalou :D


Zpět na „Ostatní chilli recepty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů