Duo Jiao Chu Nan
Re: Duo Jiao Chu Nan
Jinak v Tescome ted maji v akci 5l verze za stejnou cenu jako ty litrove. Ja na to nemam misto, ale nekomu by se to mohlo hodit treba.
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2526
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Mně to tedy kvasí dost bouřlivě - úplně se ta hmota jako by trhá, mezi tím je plyn. Nechávám to kvasit tak týden, nebo 10 dní. Kvasit. Potom to naplním do 1/2 litrovek a do chladničky. V tě samé sklenici co to kvasilo hned dělám další várku, protože využiji zbývající kvasinky, urychlím to. Ta fermentace musí být cítit po celým bytě ..... K velké radosti manželky.
Letos to bude peklo - takovou úrodu jsem asi ještě neměl ....
Letos to bude peklo - takovou úrodu jsem asi ještě neměl ....
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9307
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Dělal jsem mnoho pokusů, ale dělám lehce zavřené a stačí to, občas se víčko nafoukne a upšoukne si. Pak zavřu a šup do sklepa.
Tak jsem taky udělal chunanku.
Vlastní superhoty všech barev, domácí česnek, sladké papriky, zázvor, dark demerara cukr, maldonská sůl. Po vykvašení přidám víno od kolegy. Teď to dám do vinotéky kde mám nastavených 18°C což by měla být ideální teplota pro pomalé kvašení, které má pozitivní vliv na chuť a barvu kvašeného produktu
Vlastní superhoty všech barev, domácí česnek, sladké papriky, zázvor, dark demerara cukr, maldonská sůl. Po vykvašení přidám víno od kolegy. Teď to dám do vinotéky kde mám nastavených 18°C což by měla být ideální teplota pro pomalé kvašení, které má pozitivní vliv na chuť a barvu kvašeného produktu