Gaba.cz - Window Cultivation 2012
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
Re: Gaba.cz - Window Cultivation 2012
Uuuu, snad me to bude cekat pristi rok taky 

Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10
  Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10   

stankar1990@gmail.com
Tiez v to dufam. Tento rok som sa zmohol len na cherry rajciny vysadene v juli, takze stihli zarodit len cca 4 plody. 

- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
Ja letos taky zacal pozde, ale stihl jsem neco nasbirat, ale bylo toho tak na chut, ale mam alespon predpestovano, coz se hodi, tak to dozenu hned z jara  Ale tvoje rostlinky mely pekny vynos, tak jsem zvedavy na svuj, ikdyz tam nemam zase tolik svetla (proto mam cca 30rostlin
 Ale tvoje rostlinky mely pekny vynos, tak jsem zvedavy na svuj, ikdyz tam nemam zase tolik svetla (proto mam cca 30rostlin  )
 )

Ale tvoje rostlinky mely pekny vynos, tak jsem zvedavy na svuj, ikdyz tam nemam zase tolik svetla (proto mam cca 30rostlin
 Ale tvoje rostlinky mely pekny vynos, tak jsem zvedavy na svuj, ikdyz tam nemam zase tolik svetla (proto mam cca 30rostlin  )
 ) Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10

stankar1990@gmail.com