Gaba.cz - Window Cultivation 2012
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
Re: Gaba.cz - Window Cultivation 2012
Zdravim, mas opravdu pekne velke a zdrave rostliny, chtel bych se te zeptat, na kterou stranu mas okna ? Chtel bych strasne moc svoje jolokie (zatim nej chilli co jsem jedl), ale mam strach, ze mi moc nepolezou (mam okna a balkon prevazne na severo-zapad), momentalne mam taky zasazene habanero a tomu se vcelku dari, jen nektere rostlinky moc nerostly, protoze jsem je mel zasazene na tesno a stinily si.

Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10
  Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10   

stankar1990@gmail.com
Ahoj,
Já mám okna na jih. Ale v baráku máme velké teplo tak to si myslím, že dělá hodně. A navíc už před měsícem se u nás topí tak když nejsem doma tak papričkám pustím topení a moc se jim to líbí:).

Já mám okna na jih. Ale v baráku máme velké teplo tak to si myslím, že dělá hodně. A navíc už před měsícem se u nás topí tak když nejsem doma tak papričkám pustím topení a moc se jim to líbí:).
Fuha, velmi pekne - netusil som ze sa to v byte za oknom dokaze az takto rozrast, uplna dzungla.  Tie zaluzie mavas vacsinou zavrete, alebo otvorene, pripadne vytiahnute?
 Tie zaluzie mavas vacsinou zavrete, alebo otvorene, pripadne vytiahnute?

Tie zaluzie mavas vacsinou zavrete, alebo otvorene, pripadne vytiahnute?
 Tie zaluzie mavas vacsinou zavrete, alebo otvorene, pripadne vytiahnute?Re: Gaba.cz - Window Cultivation 2012
Přes léto sem jim to každý den vytahoval, teď už jim je jenom otevírám sem tam vytáhnu. Jo jo sou obrovské, ale hezké i když přítelkyně je už začíná nenávidět:).

Hej, aj mne sa to paci, a vdaka tymto fotkam si take nieco zazije v mojom byte aj jedno juzne okno, tiez za zaluziami.  Naviac ma celkom ukludnila velkost truhliku z ktoreho ti tieto krasky rastu, ja som bol doteraz v tom ze to chce trochu vacsie truhliky, ktore by mi na parapete nestali stabilne.
 Naviac ma celkom ukludnila velkost truhliku z ktoreho ti tieto krasky rastu, ja som bol doteraz v tom ze to chce trochu vacsie truhliky, ktore by mi na parapete nestali stabilne. 

Naviac ma celkom ukludnila velkost truhliku z ktoreho ti tieto krasky rastu, ja som bol doteraz v tom ze to chce trochu vacsie truhliky, ktore by mi na parapete nestali stabilne.
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
Taky mi jeste nahazuji kvety a chcou plodit, tak je necham a co opadne, tak opadne 

stankar1990@gmail.com