Já jsem úplně unešenej!



Jsi borec!






Na ten bůčas jsem zvědav, k tomu jsem se neodhodlal. Já mám teď druhý den cca 1kg pečeně v cukru. Zítra večer půjde na den - dva do soli.MartinS píše: ↑13 bře 2021 20:25Tak kuzi jsem sundal. Bucek rozdelil asi na 3 casti. Peceni rozdelil na dva "valecky".
Vyvalel jsem to v soli a necham to do zitra v lednici. Obcas na to mrknu vyleju vodu co pusti maso. Zitra to omyju a nakorenim a povesim na haky do boxu.
Mozna necham do pozitri, a tedy dva dny nasolene. Jeste to promyslim.
Oboje udelam ve dvouch variantach.
Italske bylinky + suseny cesnek jako prvni varianta.
Sladka uzena paprika, pepr a chilli jako druha varianta.
Nechci to s korenim prehanet. Davat vsude pepr a tak.
Uz jen premyslim jestli neco zkusim jako mumiaka nebo ne, ale asi ne. At to muzu casteji kontrolovat. Preci jen v boxu je promenliva vlhkost a teplota bude treba 0-13stupnu. Fouka na to vetrak a mam tam ten odvlhcovac, tak plisen snad nehrozi.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti