chilli-max píše:Hoj všichni

Jak rychle rezne kari síť ve foliáku? Natírám sítě syntetickou barvou, která by měla být celkem odolná...ale je to hrozná pakárna a jde to pomalu. Jde mi o to, aby po první sezoně nebyla folie zbarvená od rzi. Barví se vůbec folie rzí?
Na tyto foliáky dám tuto folii
http://www.folie-plachty.cz/?plachty-agro-uv,101" onclick="window.open(this.href);return false; ...životnost cca 24 měsíců... takže budu počítat že po 2-3 letech folii vyměním. A konstrukci potom zase trochu natřu.
ahoj tak na to ti dokážu odpovědět přesně když jsem to natíral tak jsem použil antikorozní nátěr který při uschnuti připomíná gumu a po polovině sezony ta rez znovu prolezla a při konci sezóny už je i na folii která je lehce obarvená jen v místek dotyku ze sítí a obarvené jde setřít prstem a vím jaká to je pakárna po natření první vrstvy 3ks sítě už jsem neviděl kde je barva a kde ne a dokonce se mi otom i zdálo a to jsem to bral rychle válečkem na syntetyku

nechtělo se mi piplat štětcem jinak pokud by to mělo opravdu vydržet tak by ty sítě museli byt nové střibrné a ponořit je do odmašťovače a potom to komplet ponořit do barvy nechat uschnout a znovu

ale to je doma nerealné ať se daří už se těším na stavbu a ještě jsem se chtěl zeptat jak to budeš spojovat aby ti vznikla dostatečná delna na ohnutí do půlkruhu