Listy vypadaji jako prehnojeni. Coz ja mam taky u nekterych a taky kvety dlouho padaly.
Kdyz ono je to tezky, clovek vesinou s jednou konvi nebo namixovanim zaleje vsechno. Necemu se extra hnojky libi a necemu ne.
Přez snahu - stále opadávají květy
- Ernest
- Stálý člen
- Reputace: 10
- Obrázky: 0
Re: Přez snahu - stále opadávají květy
MartinS: Jestli myslis tu moji posledni fotku ... jj jsou trosku dopovany vice ...ted aktualne zkousim davat trosku vetsi davku, dokud jeste maji svetlo a zvladaji to zpracovat. Pretim jsem zase nedaval nic
Je videt ze trosku zatacej hrany nahoru - ale porad jeste nejsou tak zkrabaceny jako kdysi na zacatku ... zloutnuti listu se nekona - kdyz nepocitam, ze nove listy jsou svetlejsi ... a uplne temne zelene taky nejsou.
habanera by meli zvladat vetsi pridel dusiku... tak uvidim
Je videt ze trosku zatacej hrany nahoru - ale porad jeste nejsou tak zkrabaceny jako kdysi na zacatku ... zloutnuti listu se nekona - kdyz nepocitam, ze nove listy jsou svetlejsi ... a uplne temne zelene taky nejsou.
habanera by meli zvladat vetsi pridel dusiku... tak uvidim

-
- Nový člen
- Reputace: 0
Tak u mě dnes zase upadlo pár květu. Ani náznak že by někde byl zárodek plodu nic uvidíme. Zítra dávám další dávku Kristalonu. Ale všiml jsem si, že některé květy jsou mohutnější
- Ernest
- Stálý člen
s mohutnejsima kvetama - toho sem si vsiml i u mejch paprik ... rekl bych ze je to dany mirnejsim pocasim. Po jak dlouhe dobe davas ten Kristalon ? .. a pouzil si i tu vapnikovou cast? (mela by pomoct v nastaveni lepsiho PH ...ale musi se davat s odstupem od fosforu a drasliku)
-
- Nový člen
Kristalon jsem dával v pondělí. Vápník jsem ještě nedával. Šoupnu ho tam dnes. Hlinu sice ještě nemám dostatečně suchou. No a za jak dlouho po vápníku mohu aplikovat kristalon?
Aktivni vapnik by mel mit tyden pauzu mezi dalsim hnojenim.
- Ernest
- Stálý člen
Rozhodne pockat tyden... vapnik v te jedne slozce....a fosfor s draslikem v te druhe slozce...jsou v podobe, ktera by spolu reagovala a oboji pokud by se snazilo dostat do korenu, by ti koreny mohlo znacne poskodit nebo zablokovat schopnost prijimat ziviny a pak rekonvalescence rostlin trva dost dlouho - vesmes nez koreny opet dorostou / zregenerujou
Na hnojeni nespechat...dat si odstup...
Na hnojeni nespechat...dat si odstup...
-
- Nový člen
Super květy sice padají, ale už jsem našel 6 plodů
Radost jak svi*a. Fotky pošlu později. Chtěl jsem se zeptat, když už mám plody a docela i velké mám stále používat hnojivo Kristalon? Nebo ho mám vysadit? A nebo přejít na něco bio?