Příspěvekod Baron z Žop » 05 kvě 2014 22:34
Servus Stalker! Někdy se holt u nás lidiček zabývajícím se pěstováním něčeho přihodí i to že už se zkrátka nemůžem dočkat a zasadíme něco když už nás svrbí prsty a to zvlášť po zimě. Já například sklidil letos už druhou várku ředkviček ve skleníku pak sem vysadil sazenice chilli a vím že jdu s kůží na trh "co se stane když dojdou pozdní mrazíky" každý si pak musí uvědomit že o svý MILÁČKY může klíďo píďo přijít...Já osobně sem v minulosti taky sadil ven do záhonu a když měl přijít mrazík tak sem to přikryl obyčejným kyblíkem dnem vzhůru a bylo,druhý den jak sem došel z práce a šel do zahrady sundat kyblíky a třeba sousední rostliny co nebyly nijak chráněný byly omrzlý a už to nerozchodily bohužel.Od loňska sadím jen do foliáku a skleníku chilli sazenice kde je přece jenom jednodušší udržet teplotu v plusových hodnotách a myslím si že i další ostřílení pěstilé když už se piplali třeba od začátku roku se semínkama tak si je jen tak taky nenechají odejít do věčných lovišť,a proto za mě můžu říct jen to že já si nevyplakával že mě to zmrzlo.
PS.komu to už zmrzlo tak je jasný že se musí politovat...