Papriky do foliáku v půlce dubna?
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Papriky do foliáku v půlce dubna?
Jo jo je to bublinková folie. Ale POZOR ...tohle jsou rostliny o které když přijdu, tak to neohrozí úrodu...hlavní várku sazenic mám v teple domova.
http://www.foto-tapety.cz
Díky. No, já bych tam taky dal takovou směsku, z loňskych usušených paprik. Co mám kupované semínka, bych taky nedával ještě ven. I tak by mě to mrzelo, kdybych o to přišel. Kdyby aspoň člověk věděl, jak bude. Večer se zdá, že mrznout nebude a ráno při rozednění kraluje mrazík. Tak nevím, jestli by nestačilo zapálit večer svíčku, nebo plynový kahan. Jenže stejně to do rána nejspíš nevydrží.
Já to dělám tak, že je ráno dám do foliovníku a večer je akorát přenesu na chodbu.
Teda dělám to tak jen s Jalapenama, které mám už docela velké a neměl bych je kde nastálo uskladnit 
Ve dne je ve foliovníku i 30 stupňů, a svítí na ně víc jak doma, takže je mám radši tam

Ve dne je ve foliovníku i 30 stupňů, a svítí na ně víc jak doma, takže je mám radši tam

- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale já mám foliák půl kiláku od bytu, a o 4 poschodí níž 

http://www.foto-tapety.cz
Já je už 14 dní nosím každý den odpoledne na 3-5hodin do foliáku a rostou jak zblázněný.
Pokusně jsem nechal 3 rostlinky ve foliáku i přes noc a přestože teplota klesá na 2-4 stupně, rostlinky jsou OK.
Pokusně jsem nechal 3 rostlinky ve foliáku i přes noc a přestože teplota klesá na 2-4 stupně, rostlinky jsou OK.
Ahoj já mám asi 10 rostlin ANUUNEK ve skelníku už 14 dní a vede se jim dobře. Nalil jsem do petlahví vodu do 2/3 a položil je mezi rostlinky, funguje to jako topení, tedy přes den se to vyhřeje a v noci to udrží teplou půdu a i těsné okolí kde jsou rostlinky. Když se podívám na svoji babí tak ta má venku mnoho věcí už od února a předpěstovává vše jen ve skleníku ... prostě se s tím ne....re a nikdy ji nic nechcíplo... Přesto nepěstuje tropický kytí
Nosac píše:Ahoj já mám asi 10 rostlin ANUUNEK ve skelníku už 14 dní a vede se jim dobře. Nalil jsem do petlahví vodu do 2/3 a položil je mezi rostlinky, funguje to jako topení, tedy přes den se to vyhřeje a v noci to udrží teplou půdu a i těsné okolí kde jsou rostlinky. Když se podívám na svoji babí tak ta má venku mnoho věcí už od února a předpěstovává vše jen ve skleníku ... prostě se s tím ne....re a nikdy ji nic nechcíplo... Přesto nepěstuje tropický kytí
Dobrej nápad s tím akumulátorem

-
- Stálý člen
Ja som dnes vyniesol do foliovnika dalsiu varku paprik (20 ks) + 4 paradajky, a vypada ze im to kolisanie neprekaza / dufam ze im bude vonku fajn, a ze im pripadny chlad neuskodi./ pre istotu mam este tak 230-250 ks v dome, ale postupne aj tie pojdu von. Odhadujem ze do Velkej noci pribudne vo foliovniku dlasich 80-100 ks.